Játékmenet videón figyelhetjük meg a VALORANT ügynök, Phoenix tüzes stílusát

Játékmenet videón figyelhetjük meg a VALORANT ügynök, Phoenix tüzes stílusát

VALORANT - A Riot Games hivatalos videót publikált a lángok uráról.

A hét folyamán a Riot Games számos információt osztott meg a közösséggel az érkező FPS játéka, a VALORANT kapcsán. A héten bővebben írtunk a karakterek várható képességeiről, tényleges felvételek viszont csak nagyon kevéshez vannak, azok is rendszerint 3-4-5 másodpercig tartanak, tényleg csak egy kis kóstolót nyújtva.

Tegnap este viszont a fejlesztők kiadtak egy félperces felvételt Phoenixről, a tűzzel operáló ügynökről, ebben már valamivel részletesebben figyelhetjük meg az egyes képességeit.

Az Egyesült Királyságot képviselő ügynök egy 1v4 szituációban hozza el a kört csapatának, ehhez pedig kétszer is használja a tűzgolyóját, illetve beveti a falát is. Külön kiemelnénk, hogy mindkét képességet hajlítva idézte meg, ez pedig egy nagyon jó taktikai megoldás lehet a későbbiekben. Nekünk külön tetszik, hogy csettintéssel hívja elő a tűzgolyóját.

Másik fontos pillanat, amire még felhívnánk a figyelmet, az a Vandal stukkernek a visszarúgása. A hosszabb sorozat során a Phoenixet irányító játékosnak már számolnia kellett a fegyver saját mozgásával is, ez pedig egy nagyon fontos momentum, ugyanis sokan tartottak attól, hogy túl egyszerű lesz a játék spray control része.

Nektek hogy tetszik Phoenix?

Ha téged is érdekel a VALORANT világa, csatlakozz a magyar közösséghez!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik Phoenix?

  • 69 %
  • 19 %
  • 13 %