Öt színész, aki tökéletesen beleillik a The Last of Us tv-sorozatba

A The Last of Us tv-sorozat 2020 egyik hatalmas durranása lehet.

A világ egyik, ha nem a legjobb PlayStation exkluzív játéka a televíziók képernyőire költözik, ugyanis bejelentette az HBO, hogy megszerezték a The Last of Us jogait. A projekt mögött az a Craig Mazin áll, aki a Chernobyllal beírta magát a történelemkönyvekbe.

További részleteket egyelőre nem árult el a forgalmazó, azonban az napvilágra került, hogy a videójáték írója és kreatív igazgatója, Neil Druckmann is részt vesz majd a munkában. Ez azt jelenti, hogy a történet, a dramaturgia és a sötét atmoszféra garantált, de nem könnyű ekkora elvárásoknak megfelelni. A Witcher sikeréből kiindulhatnak a castingosok, ugyanis egy erős főszereplő akár az egész showt elviheti a hátán. Henry Cavill piszkosul jó választás volt Geralt szerepére, hasonlóan tehetséges színészekre a The Last of Usnak is szüksége van. A kémia és a dialógusok elvitték a hátán a PS-en is, a televízióban csak passzív szemlélőként vehetnek részt a nézők az akciókban és eseményekben, ezért nem lesz könnyű dolga a rendezőnek és a karakterek megformálóinak. A cikk további részében öt olyan színész kerül sorra, akik akár a főbb szerepekben is feltűnhetnek a The Last of Us sorozatban.

Shay Mitchell - Tess

A kanadai színésznő a Pretty Little Liars sorozattal robbant be a köztudatba, azonban a The Last of Usban teljesen új környezetben találhatja magát. Joel volt Tess legjobb barátja, bűnözőtársa és bizalmasa is, de sosem mondták ki, hogy komolyabb, romantikus szálak fűznék össze őket.

Nikolaj Coster-Waldau

Valószínű legtöbbetek Jamie Lannisterként ismeri fel a dán színészt, annak ellenére, hogy már a 90-es évek közepe óta a pályán van. Joelnek olyan ő, mint egy barát, ezért kötelező, hogy kémia legyen a két karakter között. A "King Slayer" megmutatta, hogy kifejezetten jól állnak neki a drámai szerepek, ahol kavarognak az érzelmek és az indulatok.

Brooklyn Prince - Sarah

Joel lánya már nincs az élők sorában, de visszaemlékezésekben fel-feltűnik a játékban. A főhős karakterfejlődésében nagyon fontos szerep hárul rá, a 9 éves Prince már tapasztalt filmesként válhat eggyé Sarahval. 

Milly Bobby Brown - Ellie

Ellen Page egyértelmű választásnak tűnhetne Ellie szerepére, de a színésznő már 33 éves, ami túlságosan nagy korkülönbséget jelent a kitalált karakterhez képest. Milly Bobby Brown már bizonyított a Stranger Thingsben, képes elvinni a hátán azokat a jeleneteket is, ahol rajta van a fókusz. Ha sikerül maga mögött hagynia Godzilla 2-ben mutatott botrányos alakítást, akkor tökéletesen passzolhat majd Joel mellé.

Michael Fassbender - Joel

Egy tapasztalt veteránra van szükség ahhoz, hogy megbirkózzon a nagyon nehéz feladattal. Fassbender már nagyon régóta aktívan részt vesz a hollywoodi álomgyár legnagyobb projektjeiben, többször játszott főszerepet blockbusterekben és művészmozikban is. Az Assassin's Creed után ismét videójáték-adaptációban tűnhet fel, ha a producerek is úgy döntenek, hogy rá van szükség.

De kik is a The Last of Us hősei? Pörgessétek végig az alábbi galériát!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerinted passzolna Fassbenderhez Joel karaktere?

  • 100 %
  • 0 %