Vízumgondokkal küzd a Dignitas - GuardiaN segíti ki GeT_RiGhT-ékat

Vízumgondokkal küzd a Dignitas - GuardiaN segíti ki GeT_RiGhT-ékat

Egyik legerősebb játékosát kell pótolnia a svédeknek.

Három nap van hátra a nagy port kavart FLASHPOINT első szezonjának kezdetéig. Azt már biztosan kijelenthetjük, hogy az ESL megnyerte magának a legjobb csapatokat, a FLASHPOINT-nak pedig nem csak ez a gondja.

Ilyen rövid idővel az első meccsek előtt gondokkal küzdenek a szervezők és az egyik alapító/tulajdonos csapat, a Dignitas is. A svéd alakulat vízumproblémáktól szenved, míg a szervezők attól, hogy összesen csak 9 csapatuk van, pedig a tervek szerint 12 együttesnek kell lennie a ligában. A jelenlegi kilencből heten bevásárolták magukat, míg ketten selejtezők útján jutottak be. Hogy kikkel töltik fel az üresen álló helyeket, az egyelőre még kérdéses.

A Dignitas biztosan részt vesz majd a ligában, ám egy darabig nem a megszokott felállással. A csapat legfrissebb bejelentése szerint Håkon "hallzerk" Fjærli nem kapta meg a Los Angelesbe való utazásához szükséges papírokat, így bizonytalan ideig nem tarthat a többiekkel.

AWP-s nélkül maradt a Dignitas, talán ezt a szerepet a legnehezebb helyettesíteni. A svédek viszont megtalálták a lehető legjobb személyt, aki ki tudja segíteni őket, ő nem más mint GuardiaN. Bár meglehetősen nehézkesen ment számára a játék a FaZe-nél eltöltött utolsó hónapok alatt és a Na'Vi-ban sem remekelt annyira, mint vártuk, az ő tapasztalata megmentheti a Dignitast.

A svéd csapat tehát a következő felállással várja a FLASHPOINT első szezonját:

  • Patrik "f0rest" Lindberg
  • Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
  • Richard "Xizt" Landström
  • Adam "friberg" Friberg
  • Ladislav "GuardiaN" Kovács
  • Robin "Fifflaren" Johansson (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!