Egy újabb argentin szupersztár Ikon lapja érkezhet a játékba?

Egy újabb argentin szupersztár Ikon lapja érkezhet a játékba?

Egy különös in-game utalás következtében azonnal megindultak a találgatások, sokak szerint Gabriel Batistuta lehet a következő nagy név a FIFA20-ban.

Dél-Amerikából már nem kevés legenda kapott helyet a játékban, elég csak Pelére, Maradonára vagy Ronaldora gondolni, de folyamatosan azon töpreng az EA Sports, hogy ki lehet a következő. A Libertadores Kupa frissítéssel még nagyobb szerepet kapott a latin-amerikai földrész labdarúgása, elsőként pedig Juan Roman Riquelme kártyájával újítottak.

Viszont a korábbi frissítés kapcsán adathalászok egy érdekes dologra lettek figyelmesek a kutakodásaik során. A fájlok között feltűnt ugyanis egy Gabriel Batistuta alakjában pompázó molinó. A képen a Fiorentina mezében látható és az egyik jellegzetes gólöröme közben ábrázolták. Az olasz klubnál játszott talán a legjobban, miután 2001-ben bajnoki címhez segítette társait. A liláknál 331 mérkőzésen lépett pályára és 203 találatot jegyzett, valamint 3 alkalommal ki is állították csatár létére. Messi feltűnéséig pedig ő volt az argentin válogatott gólrekordere, 77 meccsen 54 góllal.

Mivel a CONMEBOL frissítés csupa új tartalmat hoz a játékba, így valószínűleg nem alaptalanul várják Batigolt a szurkolók. Egyébként a hozzá hasonló molinók más játékosokról is megtalálhatóak például a karrier módban. A Crystal Palace hazai összecsapásain Ian Wright alakja is feltűnik a rajongók között a lelátón, szóval nagy esély van az argentin csatár érkezésére.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél Batistuta lapjának?

  • 100 %
  • 0 %