LoL Worlds bajnok szervezet vette meg a Heroic játékosait

LoL Worlds bajnok szervezet vette meg a Heroic játékosait

Újabb csapattal gazdagodott a CS:GO világa.

A dán Heroic csapatát egyik CS:GO szerelmesnek sem kell bemutatnom. Az biztos, hogy élt már meg szebb napokat is az alakulat, de ha kell, akkor még a mai napig meg tudják lőni azt, ami egy LAN győzelemhez kell.

Legutolsó komoly eredményük tavaly volt, amikor megnyerték a DH Open atlantai versenyét és 50 ezer dollárral gazdagodtak. Nem rég az ESL One: Rio EU Minor zárt selejtezőjén játszottak, de sok babér nem termett számukra, egyetlen győzelemmel a 9-12. helyen estek ki.

Ott még a es3tag, stavn, b0RUP, Snappi, cadiaN ötös játszott, ám a Heroic következő megmérettetésén már valószínűleg egy teljesen más csapatot látunk majd. A dán játékosokat ugyanis megvette egy a CS:GO világában újoncnak számító csapat, a FunPlus Phoenix.
Aki követi a profi League of Legends eseményeit, annak ismerős lehet a név. Számos eredményük mellett, tavaly a kínai csapat nyerte meg a LoL Worlds eseményt is, miután 3-0-ával eltörölte a G2 minden döntős reményét. A 1pv.fr értesülése szerint a szervezet bármikor bejelentheti első CS:GO csapatát, a már említett Heroic játékosokkal.

Az új csapat első versenyét is tudni vélik a források, a FunPlus Phoenix ugyanis bevásárolta magát a két nap múlva kezdődő FLASHPOINT ligába. Ha igaznak bizonyulnak a hírek, akkor a következő felállással kezdi meg CS:GO karrierjét a LoL-ban már bizonyított szervezet:

  • Patrick "es3tag" Hansen
  • Martin "stavn" Lund
  • Johannes "b0RUP" Borup
  • Marco "Snappi" Pfeiffer
  • Casper "cadiaN" Møller
  • Frederik "LOMME" Nielsen (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!