Ingyenes Euro 2020 DLC érkezik a PES 2020-hoz, ezek lesznek benne

Ingyenes Euro 2020 DLC érkezik a PES 2020-hoz, ezek lesznek benne

Rengeteg tartalmat tuszkoltak bele az ingyenes DLC-be.

A FIFA és a PES csatájából hosszú évek óta az EA játéka kerül ki győztesen, de a Konami játékának előrelépése megkérdőjelezhetetlen. Egyre több licencelt csapatot és focistát sikerült behúzniuk, sőt megszerezték a 2020-as Európa Bajnokságot is maguknak. Ez azt jelenti, hogy hivatalos formátumban, a résztvevő országok válogatottjaival csak a PES 2020-ban lehet majd játszani. A DLC, ami elhozza majd az EB hangulatot a játékba, 2020. április 30-tól tölthető majd. 

55 UEFA nemzeti labdarúgó-válogatott kerül be a játékba, amik naprakészen frissülnek majd végig a torna alatt. Megújul a Wembley Stadium is, ami majd a döntőnek ad otthont, de frissítést kap a szentpétervári aréna is. Az EB hivatalos labdája sem maradhat le a listáról, azonban a döntőn használt laszti csak június végén érkezik meg a játékba. 

A játékmódok között feltűnik majd az Euro 2020 Tourmanent opció, sőt online kihívások is kapcsolódnak majd Európa legjobb labdarúgóinak mérkőzéseihez. Ezek a különleges focisták a myClubban is tiszteletüket teszik, vagyis az egész PES 2020-at átszövi majd az EB hangulat.

Egyelőre még minden az eredeti tervek szerint alakul, vagyis a szervezők jelenlegi álláspontja az, hogy nem halasztják el a világ idei legnagyobb labdarúgó tornáját. Ha mégis bármi történne, arról természetesen azonnal értesíti majd a Konami a virtuális labdarúgókat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örök kérdés: PES vagy FIFA?

  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 100 %