Egy meccsre bluerzor az EU Masterstől, hatalmasat játszott a magyar jungler

Egy meccsre bluerzor az EU Masterstől, hatalmasat játszott a magyar jungler

Ismét csapata vezére volt a legjobb magyar dzsungeles.

A K&H MNEB LoL alapszakasza mellett érdemes figyelnetek azt is, hogy Subicz "bluerzor" Dániel mit tesz le az asztalra a francia League of Legends liga 2020-as, tavaszi rájátszásában. A GamersOrigin óriási energiákat mozgatott meg, végül sikerült felülkerekedniük a Vitality.Bee csapatán. A sikerben hatalmas szerepe volt a magyar junglernek is, aki ismét bebizonyította, hogy ilyen tudással simán helye van a LEC-ben.

Bluerzor a Bo5-ös széria első három körében végig Karthust pickelt, ami jó döntésnek bizonyult, mivel nem igazán tudott ezzel mit kezdeni a Team Vitality fiókcsapata. A negyedik meccs előtt már kongatták a vészharangot a Méheknél, jött is a Karthus tiltás. Kénytelen volt a magyar srác Gragasszal próbálkozni, de az Ezreal + Yuumi és a megszaladt Ryze mid túlságosan nagy falatott jelentett számára. A minden eldöntő összecsapásra Olaf mellett döntött bluerzor, amivel gyakorlatilag 1v5-ben büntette meg az ellenfelet. 8-1-8-ban végzett a viking harcossal, ezzel a GO öt meccsen, de behúzta a kritikus párharcot.

A Vitality Academy legyőzése után lesz idejük bluerzoréknak a pihenésre, mivel csak március 17-én, kedden bizonyíthatnak ismét az LFL playoffjában. Ha sikerül a Misftis Premiert is két vállra fektetniük, akkor biztosan ott lesz a GamersOrigin az EU Masters csoportköreiben. A legjobb forgatókönyv alapján a francia bajnoki címmel a zsebükben vehetné fel a kesztyűt a nemzetközi mezőnyben a GO, ehhez az kéne, hogy a Mifits Premier után az LDLC OL ötösét is feladásra kényszerítsék három alkalommal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megnyerik bluerzorék a francia ligát?

  • 90 %
  • 10 %
  • 0 %
League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.