Kamion valósággal átgázolt az LvLUP játékosain, a Salamander pedig továbbra is veretlen - K&H MNEB CS:GO összefoglaló

Kamion valósággal átgázolt az LvLUP játékosain, a Salamander pedig továbbra is veretlen - K&H MNEB CS:GO összefoglaló

Két csapat is meg tudta duplázni a pontjai számát a K&H MNEB CS:GO versenyének második meccsnapján.

Meglepően egyoldalú meccseket játszottak a csapatok a múlthéten, egyedül az LvLUP és a GIWU szorongatta meg egymást. Mindenkinek megvolt a bemelegítő hét, túlestek a játékosok az első győzelmeken vagy éppen első vereségeken és ma már újult erővel folytathatták a harcot a K&H MNEB CS:GO versenyén. Nézzük, hogy ezúttal milyen eredményeket zártak a csapatok.

GIWU vs Budapest Five

Kitiltott pályák: Vertigo (GIWU), Mirage (BP5), Nuke (GIWU), Dust2 (BP5), Train (GIWU), Overpass (BP5)

Előzetesen sokan egy hosszú, minimum 30 körös, de akár hosszabbításba is forduló meccset vártak. A pályaválasztás ezen a meccsen nem hozott meglepetést, azon az Infernon kezdtek, ahol múlthéten a BP5 nyerni tudott,a  GIWU viszont kikapott 14-16-ra az LvLUP ötösétől.

Az elbukott késkör után a GIWU kezdte jobban a meccset. A pisztolykör és az anti-force simán megvolt, ahogy eco ellen is hozták a körüket, de az USP-kel már megvillantotta a foga fehérjét a BP5. Az M4 és az AWP már sokkal kevésbé volt eredményes a BP5 játékosainak kezében, nagyon hamar 11 körös előnyre tett szert a GIWU. A kötelezőt azért meglőtte a BP5 az első félidőben, 11-4-gyel fordultak a csapatok.

Sebiéktől mindenki lassú támadásokat várt, valószínűleg a GIWU is. Annál nagyobb volt a meglepetés, hogy a BP5 milyen gyorsa köröket játszott T-ben. Legkésőbb 1 perc környékén minden körben bent voltak a lerakón és el is kezdtek felzárkózni. Megfordítani viszont nem tudták a mérkőzést, többször voltak eredményesek a CT-k és végül 16-11-es GIWU győzelemmel ért véget a meccs.

KmK CS-GO vs WiLD

Kitiltott pályák: Nuke (KmK), Dust2 (WiLD), Train (KmK), Overpass (WiLD), Vertigo (KmK), Inferno (WiLD)

Múlthéten nem sikerült meglepnie a Salamandert a WiLD csapatának. Hiába választották Vertigot, torzsiék átgázoltak rajtuk. A KmK ellen már egy sokkal "biztonságosabb" Mirage-on játszottak. Azaz csak játszottak volna, mivel a mérkőzésre végül nem került sor. Technikai gondok merültek fel a WiLD egyik játékosánál, a csapat pedig így nem tudott kiállni a szabályzatban foglalt időkereten belül. 

Genesis Gaming vs LvLUP Esport

Kitiltott pályák: Nuke (Genesis Gaming), Dust2 (LvLUP Esport), Overpass (Genesis Gaming), Mirage (LvLUP Esport), Vertigo (Genesis Gaming), Train (LvLUP Esport)

Infernoval folytattuk a K&H MNEB CS:GO versenyének második napját. Múlthéten nagyot mentek gabessonék a KmK ellen, akkor viszont még volgare néven játszottak. Ma már a Genesis Gaming sorait erősítették, az LvLUP csapata ellen pedig sokkal nehezebb dolguk volt, mint a KmK ellen. Fej-fej mellett haladtak végig az első félidőben, végül Zancuék tudták megnyeri azt 8-7-es eredménnyel.

CT-ben már sokkal erősebb volt a Genesis Gaming, főleg, hogy Kamion a társai helyett is lőtte a fejeseket. Brutális teljesítményt pakolt ebbe az Infernoba, aminek meg is lett az eredménye, 16-12-es eredménnyel behúzták a második győzelmüket a K&H MNEB második szezonjában.

Salamander vs Békéscsabai E-sport Egyesület

Kitiltott pályák: Inferno (Salamander), Train (BEE), Dust2 (Salamander), Vertigo (BEE), Mirage (Salamander), Nuke (BEE)

A második meccsnap mérkőzéseit is a Salamander zárta, ám ezúttal a Békéscsabai E-sport Egyesület volt az ellenfelük. A BEE nem szerepelt túl jól a Budapest Five-val szemben múlthéten és a torzsiék elleni mérkőzésen sem termett számukra sok babér. A Salamander pontosan azt az iramot diktálta most is, mint első meccsükön a WiLD ellen. 

Esélyt sem adtak a Békéscsabai E-sport Egyesület játékosainak, sorban húzták be a köröket CT-ből. Röviddel a meccs kezdete után máris 11 körös Salamander vezetést láthattunk. Bármivel is próbálkozott a Békéscsabai E.E. az egyszerűen kevés volt ma este boditoék ellen. 13-2-vel fordultak a csapatok a második játékrészre. A pisztolykörre nagy szüksége volt a békéscsabai csapatnak és sikerült is azt behúzniuk. Indulhatott a felzárkózás, de sajnos nem tartott sokáig. Hamar lezárta a meccset a Sala, 16-3-as végeredménnyel behúzták a második győzelmüket is a K&H MNEB CS:GO alapszakaszában.

A következő fordulót jövőhéten játsszák majd a csapatok. Addig is kövessétek a K&H MNEB többi közvetítését, gyűjtsétek a pontokat, amiket aztán a Piacon válthattok be, jobbnál jobb nyereményekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!