Hivatalos játékmenet videón figyelhetünk meg egy újabb VALORANT ügynököt, Vipert

Hivatalos játékmenet videón figyelhetünk meg egy újabb VALORANT ügynököt, Vipert

Phoenixhez hasonlóan Viper szemszögéből is megnézhetünk egy szoros szituációt, bemutatkozik a méreghölgy.

Úgy tűnik, hogy a VALORANT debütálásáig szépen lassan minden hősről publikál majd egy külön videót a Riot Games, Phoenix után az egyik hölgy, Viper kapott saját felvételt. Viper az Egyesült Államokat képviseli majd a játékban, és szinte biztos, hogy mindig mérges lesz vele a viszony.

A videóban egy 1v3 szituációban nézhetjük meg a karaktert; képességeinek, többek között az ultijának köszönhetően kijátssza ellenfeleit, így behúzza ezt a kört is a csapatának. Néhány érdekesség, amit észrevehetünk a rövid felvételen:

  • Viper kezében feltehetően a Judge nevű shotgun látható, amiről egészen eddig nem voltak felvételek
  • Úgy fest, hogy a bomba csipog egyet, ha elkezdik hatástalanítani
  • Láthattuk Viper ultiját is az ő szemszögéből, ezáltal megtudtuk, hogy milyen módon jelöli meg a területen tartózkodó ellenfeleket a méregfelhő


Nemrég egyébként egy interjúban a játék executive producere, Anna Donlon elmondta, hogy a VALORANT 5 szabadon játszható és 5 feloldható hőssel debütál majd. Mit ne mondjunk, a játék megjelenésének első időszakában ez biztosan fog még kényelmetlen helyzeteket okozni, ha tényleg így lesz, ugyanis az utolsó játékosnak nem lesz sok választási lehetősége.

Ha lemaradtál esetleg Phoenix játékmenetéről, az alább cikkünkben bepótolhatod:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!