Elképesztő videóban árulta el DrDisrespect, hogy melyik platformon streamel tovább

Elképesztő videóban árulta el DrDisrespect, hogy melyik platformon streamel tovább

Pokimane után újabb hatalmas sztár maradt hű közösségéhez.

A streaming platformok közötti háború nem csillapodik, azonban az utóbbi két bejelentés megerősítheti a Twitch vezető pozícióját. Egy héttel ezelőtt Imane "Pokimane" Anys árulta el, hogy marad a Twitchen és egyelőre nincs az a pénz, amiért átpártolna a Mixerhez, Facebookhoz vagy a YouTube-hoz.

A legnépszerűbb női közvetítő után nem kellett sokat várni, hogy kiderüljön, miként dönt Herschel "Guy" Beahm IV, azaz ismertebb nevén DrDisrespect. A világ egyik legnépszerűbb streamere, aki többször is nyert már "Év streamere" díjat, egy hatalmas bejelentővideóban száguldott a sötét égbolton, hogy megérkezzen a hatalmas városba, ahol egy lila felirat világít bele az éjszakába.

A videójátékozás Disrespect számára nem egyszerű szórakozás, hanem egy olyan dolog, amiben ő akarja dominálni minden egyes alkalommal. Egyelőre arra nem derült fény, hogy a Doc mennyiért marad a streaming platformok királyánál, de nem lehetetlen, hogy milliárdos üzletet ütöttek nyélbe, természetesen forintban. 

DrDisrespect jelenleg 4 milliónál is több követővel rendelkezik Twitchen, 1,4 millió feliratkozója van YouTube-on és 1,3 millió followere van Twitteren. Őrületes számok ezek, amiket szeretne tovább növelni a 38 éves gamer. A Twitch erre minden lehetőséget biztosít is számára, amit a nézői is meghálálnak. Átlagosan 31 000-en ülnek a képernyők előtt és nézik, ahogy Disrespect a legújabb játékokban lövi halomra az ellenséget, miközben minden második beszólásából aranyköpés lesz az utókor számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!