Galio ismét régi fényében tündökölhet, erősítést kap a mágus

Galio ismét régi fényében tündökölhet, erősítést kap a mágus

A tervek szerint nem a következő, hanem eggyel azutáni frissítésben jöhet a buff.

Letűnt korok emlékcsarnokában előkelő helyet foglal el Galio, aki midesként és supportként is bevethető volt nem is olyan régen. Azóta kijött jó pár frissítés, megérkeztek az előszezon választások és Galio egy visszasüllyedt a feledés homályába. LeBlanc ellen még pickelhető hősnek számít, de más matchupban teljesen értelmetlen erőltetni. Az új Awaken videó végén berobbanó kőszobor végre magára vonta a fejlesztők figyelmét, akik rögtön ki is gondolták, hogyan lehetne ismét játszható champet csinálni belőle.

Mark Yetter, azaz Riot Scruffy Twitteren osztotta meg az erősítés részleteit.

  • Hero's Entrance (R): minden szövetséges hős, aki a landolás területén tartózkodik, megkapja a Shield of Durand (W) - Anti-magic Bulwark mágikus pajzsának értékeit 

A plusz tankosság, amit Galio áttud adni a társainak, kifejezetten hasznossá teheti őt. Ez még nem jelenti azt, hogy egyből a meta legerősebb támogatója válhat belőle, de elgondolkodhatnak majd a profik, hogy adnak egy esélyt neki. A Flash + W kombó eltörlése után sosem lesz már az igazi a Kolosszus, de a Riot is szeretné őt életben tartani.

A 10.7-es patchben már két hős szinte biztosan benne lesz, mivel Nasus tervezett változtatásait is eltolták egy frissítéssel. Ez az update április 1-jén érkezik meg az éles kliensbe, addig PBE-n tesztelhetik az idézők a fejlesztők ötleteit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted elég lesz ez a buff Galionak?

  • 19 %
  • 56 %
  • 25 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.