Dupla győzelemmel zárta a K&H MNEB PUBG versenyének második fordulóját a Grim Ravens

Dupla győzelemmel zárta a K&H MNEB PUBG versenyének második fordulóját a Grim Ravens

Parázs, elképesztően izgalmas meccseket tartogatott nekünk a K&H MNEB PUBG versenyének második fordulója.

Elképesztően finom csirkevacsikat lőttek múlthéten a csapatok a K&H MNEB PUBG versenyének első fordulójában. Láttunk néhány nagyon szép megmozdulást és hasonlókra számítottunk most is. Ismét 16 csapat küzdött meg egymással, ismét 4 körön keresztül. Lássuk milyen eredmények születtek ma este.

Első mérkőzés - Erangel

Ahogy múlthéten, úgy most is "A" pályán, a PUBG játékosok talán legkedveltebb helyszínén, Erangelen kezdődött a forduló. Észak-Nyugatról Dél-Kelet felé ment, a repülő a csapatok helyfoglalásában pedig már láthattunk ismerős döntéseket. Az iNcentive újra elfoglalta például a Military Base-t. Persze a kör nem igazán kedvezett nekik, nem sok időt tölthettek lootolással.

Nyolc perc kellett, hogy elteljen az első fragváltásig, az elszenvedő csapat, pedig pont a Military-ról átzáró iNcentive volt. A harmadik szűkülésnél még mindig benne volt a körben Stalber nagy része, a magaslati pontokért pedig 4 csapat is harcolt. Az LvLUP jött ki a legrosszabbul ebből a csatából, egyetlen játékosuk maradt csak játékban.

Ezúttal nem jutott be a top 16-ba sem a BP5, sem a Pizza Monkey, így többek között a Grim Ravens is elkezdhetett felzárkózni. Az első meccsen ez nem igazán jött össze, 3v1 helyzetet buktak majkll, az iNcentive játékosával szemben. A mérkőzés végén az iTHR és a WHE volt a legjobb helyzetben. A magaslati pont végül az iTHR játékosainak kedvezett, ők nyerték meg az első Erangelt.

Második mérkőzés - Miramar

Ahogy az lenni szokott, Miramaron már sokkal kisebb területen szóródtak szét a repülőből kiugró csapatok. Sokkal hamarabb meg is volt az első kontakt a játékosok között és ez első kill is jóval hamarabb megszületett, mint Erangelen. Ney nyitója után viszont nagyon belassult a játék. 

Puhatolódzva, óvatosan játszott mindenki. 14 perc is eltelt mire beindult a játék. Akkor viszont nagy lendületet vettek a csapatok, sorban hullottak a játékosok. A Shadowz, az iTHR és a WHE is szépen gyűjtötte a pontokat, de a Looking for Org játékosai is gyönyörűen lőttek.

A top 10-hez érve végre a Grim Ravens is magára talált. Múlthéten sokkal többet vártak tőlük a szurkolók, az akkori hibákat Miramaron tudták szépíteni. Olyannyira, hogy a végjátékban ők voltak egyedül még emberveszteség nélkül, amit érvényesíteni is tudtak. 12 fraggel nyerték meg a második meccset.

Harmadik mérkőzés - Sanhok

Sanhok már egy sokkal pörgősebb, az elejétől kezdve egy sokkal izgalmasabb meccset tartogatott. Egy erősen dél-keleti kört kaptaka  játékosok, ami legtöbbször talán a Kampong melleti hegyre szűkül. Elsőként a Duranda és a Grim Ravens játékosai találtak egymásra, küzdelmükből az előző Miramart megnyerő GR jött ki jobban. 

A negyedik kör már nagyon összeterelte a csapatokat, szinte szünet nélkül szóltak az AR-ek és a DMR-ek. A Looking for Org bár sokat hibázott a játék közepén, a végjátékban összekapták magukat és nagyot mentek Sanhokon. A Strigula és a Shadowz harcolt egymással a végjátékban, a LfO játékosai pedig nagyon okosan kivártak. A lehető legjobb pillanatban csaptak le és végül 2v1-ben tudták megnyerni a harmadik meccset, 14 fraggel.

Negyedik mérkőzés - Erangel

Erangelen kezdtük, Erangelen is fejeztük be a meccsnapot. A kör ezúttal pontosan az első Erangel ellenkezője volt. A pálya közepe, Gatka, és a kenyérhegy területe volt benne az első körben. Sok csapatnak kellett átjutnia a pálya ezen részére, például az iNcentive játékosainak is. 

Ahogy az ezen a pályán lenni szokott, az első 10-15 perc szinte esemény nélkül telt. Mindenki lootolt, mindenki pozíciót foglalt, de azért közben már be is zsebelték az első pontokat. Gatka és a Quarry melletti dombok között csoportosultak a csapatok, ahogy szűkült a kör, úgy jött létre egyre több párharc.

A végjátékra a már ismerős nevek maradtak. A Grim Ravens, az iTHR, a Looking for Org, a Shadowz vagy éppen a Team Strigula. A GR játékára sok panasz érkezett az első fordulóban, de most senki sem ekézhette őket. 17 fraggel nyerték meg az utolsó meccset.

Elképesztően izgalmas meccseket láttunk ma is. Gyönyörű volt az iTHR játéka, brutális volt a Looking for Org, a Grim Ravens pedig dupla csirkevacsit tudott ma meglőni. Négy meccs, három különböző győztes csapat, összessítve pedig a következő eredményekkel zárták a csapatok a K&H MNEB PUBG második fordulóját:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!