Elkezdődött a World of Tanks első Battle Pass szezonja!

Elkezdődött a World of Tanks első Battle Pass szezonja!

A jól ismert Battle Pass rendszert a World of Tanks is integrálta, a héten pedig el is indult az első szezon.

A World of Tanks történetében először jelenik meg a Csatabelépő, és még sokáig nem is megy sehová. A játék eddigi leghosszabb ideig tartó eseményének nyitó szezonja 2020. március 12-től június 8-ig tart, és ezalatt számos lehetőséget biztosít a játékosoknak az izgalmas jutalmak megszerzésére, valamint a World of Tanks játékmenetének e szórakoztató, új elemének megismerésére. Ez nem csak egy egyszeri alkalom lesz, hiszen a bevezetés után a Csatabelépő három, egyenként három hónapig tartó szezonnal tér majd vissza.

A World of Tanks Csatabelépője által kínált számos előny kiaknázása érdekében a játékosoknak Random csatákba kell beszállniuk (a Nagy csaták kivételt képeznek), hogy fejlődéspontokat szerezhessenek, amelyek a tapasztalati pontjaikhoz és a csata utáni rangsorban elért pozíciójukhoz kapcsolódnak. Tehát a játékosok győzelem, vereség vagy döntetlen esetén is kapnak pontokat, amelyek megmaradnak, elősegítve a Csatabelépőhöz kapcsolódó előrehaladásukat.

„Az új Csatabelépő révén a játékosok új módon tapasztalhatják meg a World of Tanks által nyújtott játékélményt, és elképesztő jutalmakra tehetnek szert pusztán azzal, hogy játszanak” – nyilatkozta Max Chuvalov, a World of Tanks kiadásért felelős igazgatója.

Annak érdekében, hogy az elért eredmény valóban érzékelhető legyen a játékosok számára, a Csatabelépő előrejutási rendszere két kihívást tartalmaz: a Fő és az Elit kihívást. A Fő kihívásnak 45, az Elitnek pedig 100 szintje van. Ha a játékos a Fő kihívás mind a 45 szintjét teljesítette, rögtön továbbléphet az Elit kihívásra, ahol már több pontért és nagyobb jutalmakért harcolhat, sőt, egy Dinamikus jelvényt is szerezhet, amellyel jelezheti aktuális Csatabelépő státuszát és a játékbeli képességeit a közösség többi tagja számára.

A World of Tanks Csatabelépője keretében többek között Prémium fiókidőt, krediteket, testreszabási elemeket és még sok egyéb játékbeli jutalmat lehet szerezni. Azok, akik eljutnak a Főkihívás 45. szintjére, exkluzív 3D stílusokat kapnak a két különleges jármű (a Super Conqueror vagy az Object 277) egyikéhez, valamit egy olyan parancsnokot, aki három további képesség/előny elsajátításához elegendő tapasztalati ponttal rendelkezik.

A játékosok egyesíthetik ezt az eseményt a Továbbfejlesztett belépővel is, így még nagyobb jutalmakat szerezhetnek a Fő kihívás vagy az Elit kihívás jutalmainak tárházából. Ez az esemény bármely szakaszában elérhető. A World of Tanks Csatabelépőjének kipróbálásához a játékosnak rendelkeznie kell egy legalább VI. szintű járművel.

Roppant fontos, hogy azok a játékosok, akik a Továbbfejlesztett Csatabelépőt választják 6.500 aranyért, az elért szintekért járó extrákat természetesen visszamenőleg is megkapják.

Ti mit gondoltok a Battle Pass rendszerről? Vajon kellően összetett és átgondolt ahhoz, hogy hosszútávú sikere lehessen?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.