Vicces, de súlyos buggal találkozhatnak a CoD: Warzone játékosok újraéledés után

Vicces, de súlyos buggal találkozhatnak a CoD: Warzone játékosok újraéledés után

Számos videó készült már arról, ahogy a játékosok fénysebességgel kezdenek el futni.

Tagadhatatlanul nagyot robbant a Call of Duty legújabb, ingyenes battle royale módja, a Warzone. A Modern Warfare-hoz tartozó kiegészítő mód elképesztő méretű játékosbázist mozgatott meg, az első hét teljesítménye alapján az Apex Legendsen is túltesz, amit nem kevés pénzzel promózott be az EA Games a megjelenés első napjaiban.

Az Activision ezúttal tényleg valami maradandót alkotott, a Warzone nemcsak élvezetes, hanem a nagy terhelés ellenére 99%-ban tökéletesen is működik. Többnyire kisebb hibákról számolnak be a játékosok, amik nem zavarnak annyira bele a játékélménybe. Most azonban felbukkant egy olyan bug, ami adott esetben komoly előnyt is jelenthet egy csapatnak, játékosnak. Elvileg a Buy Stationön való újraélesztést követően a játékosok van, hogy elképesztő plusz mozgási sebességet kapnak. Ilyet:

Természetesen nemcsak kívülről néz ki gyorsnak a játékos, tényleg ennyire gyorsan mozog a saját szemszögéből is:

Pontosan nem tudni, hogy mi idézi elő ezt az anomáliát, egy csapat viszont észrevette azt, hogy a buggal "szenvedő" játékosnál még elérhető a revive funkció, amit ha megteszünk, akkor a sebessége visszaáll a normálisra. A speedhack minden játékban kérdés nélkül büntetendő, egy ilyen hiba jelenléte pedig komolyan megzavarhatja a békésen játszó emberek játékát, úgyhogy bízunk benne, hogy hamar találnak rá megoldást a fejlesztők.

Te kipróbáltad már a CoD: Warzone-t?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már a CoD: Warzone-nal?

  • 45 %
  • 10 %
  • 0 %
  • 15 %
  • 30 %