1 millió játékos egyidejűleg! - A CS:GO köszöni szépen, remekül van

1 millió játékos egyidejűleg! - A CS:GO köszöni szépen, remekül van

Újabb elképesztő rekord a CS:GO neve mellett.

Alig egy hónapja számoltunk be nektek arról, hogy a CS:GO megdöntötte saját rekordját, akkor több, mint 900 ezer játékos játszott egyidejűleg. Ez a szám most ismét megdőlt, ráadásul ezúttal sikert átlépni a mesés 1 milliós határt is!

Rengeteg "CS:GO killer" játékkal találkoztunk már az évek alatt. PUBG, R6S, Apex Legends, csak, hogy néhányat említsek a legnépszerűbbek közül, újabban pedig a Riot üdvöskéje,a  VALORANT pályázik a kompetitív e-sport királya címre. Az is tény, hogy bármennyire is szeretjük a CS:GO-t, még ennyi évvel a megjelenés után is vannak hibái, a csalók pedig folyamatos problémát jelentenek.
Ennek és a sorban érkező új játékok ellenére mégis a Valve FPS-e a legnépszerűbb e-sport lövölde. Mi más bizonyítaná ezt jobban, mint a hétvégi rekord. Egyszerre több, mint 1 millió játékos lőtte a fejeseket CS:GO-ban, egészen pontosan 1.024.845 volt a legmagasabb játékos szám a hétvégén.

Pedig a legnépszerűbb időszak még csak most indul majd. Ma veszi kezdetét az EPL 11. szezonja, májusban pedig jön az ESL One: Rio Major, ami még több játékost tud majd visszacsábítania  szerverekre. Ti benne voltatok a hétvégi rekord döntésben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!