Nincs TOTW27, de lesz FIFA19 WL - több változás történt a koronavírus miatt!

Nincs TOTW27, de lesz FIFA19 WL - több változás történt a koronavírus miatt!

Se EA versenyek, se TOTW, a koronavírus miatt a kiadó kénytelen volt az összes rendezvényét lemondania, és a kialakult helyzet fényében a heti promóját is felfüggesztette.

Az elmúlt héten még nagyon magabiztosan tette közzé az EA Sports, hogy a Team of the Week 27 megjelenik a játékban, bár folyamatosan figyelik majd a világjárvány alakulását.

Mostanra kiderült, hogy szinte minden nagyobb futballbajnokság szünetelni fog, hiszen több játékosnál is kimutatta a teszt a koronavírus fertőzést. Az elővigyázatosság és a betegség terjedésének megakadályozása érdekében a labdarúgó szövetségek - többek között az MLSZ is - úgy döntöttek, határozatlan időre elnapolják a hátralevő fordulókat. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem igazán lesz miből válogatnia az EA-nek a TOTW kapcsán, a döntés tehát az ő részükről is érhető.

A következő hetekben ezen promót felváltják a csomagokban elérhető extra kártyák, és ugyanez lesz a következő FUT Weekend League Pick Players esetében is. Ha pedig hétvége, akkor az EA húzott még egy merészet, március 20-án ugyanis egyetlen alkalommal újra megnyitja a FIFA19 WL-t, és lehetőség lesz bepótolni a FUT Champions achievementeket. Több információ viszont nem áll rendelkezésre egyelőre erről a frissítésről.

Az pedig nem meglepő, hogy a kiadó az összes tavaszi rendezvényét törölte a járvány miatt. Időpontot nem jelöltek meg, hogy mikor folytatódhat a szezon, de alighanem a világban zajló események hatására változhat meg a helyzet a játékkal és az e-sport versenyekkel kapcsolatban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!