Hivatalos az Ashes of Outland kiegészítő - Új Demon Hunter kaszt jön!

Hivatalos az Ashes of Outland kiegészítő - Új Demon Hunter kaszt jön!

A Blizzard nemrég hivatalosan is bejelentette a Hearthstone következő szettjét az Ashes of Outland személyében, ráadásul jön a Demon Hunter is!

A tegnapi nap folyamán egy minden eddiginél részletesebb Hearthstone leak érkezett, ami szerint a játék következő kiegészítője az Ashes of Outland nevet viseli majd és kapunk majd egy új játszható kasztot is a Demon Hunter személyében. A szivárogtatás érdekes módon abszolút pontos volt, ugyanis a Blizzard nemrég hivatalosan is bejelentette az április 7-én érkező új szettet. 

Új Kiegészítő - Ashes of Outland

A szett a World of Warcraft egyik legkedvesebb kiegészítőjének világába, Outlandre vezet, ahol régi ismerős arcokkal és helyszínekkel találkozhatunk majd. A történet szerint a The Rusted Legion démon horda meghódította a bolygót és ténykedésük Azerothra is fenyegetéssel van. A legfontosabb információk a következők:

  • Új kaszt - Demon Hunter
  • Új mechanika - Outcast: Csak a Demon Hunterek számára elérhető és a kártyák bónusz effektekben részesülnek, ha a játékos a bal vagy jobb oldali lapokat használja fel
  • Primes - A Primes lények olyan Deathrattle effekttel rendelkeznek, ami visszakeveri őket a pakliba. A lapok Prime, azaz elsődleges verziói erősebbek a többinél
  • Imprisoned Demons - Ezek a démonok kijátszásukkor alvó állapotban vannak, viszont az előre meghatározott körszám után egy erős effektet szabadítanak rá a pástra vagy az ellenfélre
  • 135 új kártya - Melyek közül 15 Demon Hunter Class lapnak számít. 

A fejlesztők jó szokásukhoz híven most is felfedtek néhány lapot, melyek az új mechanikákhoz köthetőek. A Prime kártyák speciális Legendaryk lesznek és mind a 9 eredeti kaszt kap majd egyet. A működésük alapvetően ugyan az, halálukkal visszakerülnek a pakliba és továbbfejlődnek a több manába kerülő Prime verziójukba, ami sokkal erősebb effekttel rendelkezik, mint az eredeti. 

Mindemellett az Imprisoned Demons lapokból is kaptunk némi ízelítőt. Amint már említettem, ezek a kártyák alvóként kerülnek a pástra, azaz nem támadhatnak, viszont támadhatóak, pár körrel később pedig szabadjára eresztik halálos effektjeiket.

Új játszható kaszt - Demon Hunter

Hosszú évek várakozása után a fejlesztők végre új játszható kaszttal kedveskednek nekünk, ami az Ashes of Outland apropóján a Demon Hunter lesz. Az új hős természetesen egyedi kártyákat, Hero Powert, továbbá mechanikákat kap majd, nézzük is a részleteket!

  • A Demon Hunter mindenki számára ingyenesen elérhető lesz
  • Április 2-án érkezik meg a Hearthstone-ba egy 4 meccses bevezetővel
  • A mérkőzések lejátszása után 30 lap és egy Demon Hunter pakli üti a markunkat
  • A hősképessége 1 manába kerül és 1 támadóerővel ruházza fel a karaktert
  • A kaszt egyedi mechanikája az Outcast, ami bónuszt ad, ha a kezünkben lévő jobb vagy baloldali lapot játsszuk ki
  • Három játékstílust határoztak meg a Demon Hunter számára, egy Aggrot, egy Tokent, illetve egy Controlt

Szerencsére további információkat is lelepleztek, az alábbiakban találjátok az eddig bemutatott lapokat az Outcast mechanikához és a három fajta játékstílushoz.

Outcast mechanika

Fel & Fury - Aggro archetípus

Empowered by Souls - Token archetípus

Demon Crushers - Control archetípus

Az információk alapján nektek eddig hogy tetszik az Ashes of Outland kiegészítő?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!