Holnap jön a Teamfight Tactics Galaxies - Mobilra is érkezik a játék

Holnap jön a Teamfight Tactics Galaxies - Mobilra is érkezik a játék

A Teamfight Tactics Galaxies a mobil megjelenést is elhozta nekünk.

Pár héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy a Taktikus Csapatharc második fejezete lassan a végéhez közeledik és az elemek után elindulunk felfelé, a világűrbe. Azt már tudjuk, hogy az új kiegészítő a galaxisok, a jövő és az űrlegendák köré épül és ennek megfelelően kapjuk majd az egységeket és persze a tárgyakat is. Az újdonságokról már egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, most pedig azt is megmutathatjuk nektek, hogy milyen szinergiák lesznek a játékban.

Persze ezt már sokan láthattátok, hiszen a legtöbb PBE szerveren már ki lehetett próbálni a dolgokat, sőt a legtöbb TFT streamer nagyjából 0-24-ben ezzel játszik. A fenti kép a végleges változat, ez kerül majd ki az élő szerverre is. A kérdés csak az, hogy mikor pontosan, de ha hinni lehet a forrásoknak, akkor holnap vagyis március 18-án, a heti LoL frissítéssel együtt a Galaxisok is beköltöznek a kliensbe.

Jön a mobil TFT

Nagyobb hír viszont, amiről eddig nem volt szó sehol sem, hogy érkezik a mobil változat. Mióta a játék kijött, a rajongók azóta kérdezgetik, hogy mikor tölthetjük le az egészet a telefonunkra. A hír pedig igaz, a 3. szettel együtt jön a mobil kliens, azaz már holnap szedhetitek is. Ezt pedig Dax Andrus, a játékmód egyik vezetőfejlesztője erősítette meg:

"Mióta a játék megjelent PC-n, a játékosok folyamatosan elárasztottak minket kérdésekkel és jókívánságokkal. A legtöbben mindig az iránt érdeklődnek, hogy mikor jön már a mobil verzió? A várakozásnak vége, elkészültünk vele és a játékélmény pont úgy érződik, mintha a másik platformon lennénk, de persze a mobilosok kedvenc eszközei is megmaradtak."

A másik jó hír, hogy lesz átjárás PC és mobil között, tehát egy játékban keveredhet az összes felület, mindegy ki honnan jön. Illetve az is fontos, hogy nem lesz különbség a két platform között, ami az egyiken ott lesz, az a másikról sem hiányozhat. Meglesznek a játékterek, a kis legendák, az emote-ok és minden amit annyira szeretünk. Ezen kívül jön minden hova az új Beta Pass, aminek lesz fizetős, nomeg nem fizetős része is. Reméljük az újabb figurák is igazán jó játékot hoznak magukkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!