Solo móddal bővült a Call of Duty: Warzone világa, mi is kipróbáltuk

Tegnap este megérkezett a játékosok részéről annyira várt Solo mód!

Tagadhatatlanul nagyot robbant a Call of Duty: Warzone, ami a Modern Warfare-hoz tartozó, ám ingyenesen elérhető battle royale játéka az Activisionnek. Eddig csakis három fős csapatokba lehetett verődni, ha játszani akartunk, persze technikailag lehetett Solozni is, bár az ellenfélnél ugyanúgy három fővel kellett szembenéznünk.

Tegnap este viszont megérkezett a Warzone-ba a Solo mód, így most már az ellenfeleink is biztosan egyedül lesznek. (Reméljük, hogy senki nem fog teamelni.)

Természetesen mi is éltünk a lehetőséggel, és beugrottunk pár körre. Tapasztalataink alapján a Solo mód rendesen megváltoztatta a mérkőzések alap felépítését, például csakis a gulág áll rendelkezésünkre, hogy visszatérjünk a meccsbe, hiszen nincsenek csapattársaink, akik kivásároljanak minket. Ezenfelül határozottan megnőtt a camperek száma, több mérkőzésen is úgy haltam meg, hogy a ház legeldugottabb sarkában prédára várva csücsült egy ellenfél. Talán ez a két legnagyobb különbség, de írjátok meg nekünk ti is az észrevételeiteket.

A Duo és a Squad módok kérdése továbbra is nyitott, rengetegen várják ezeket a módokat is, reméljük, hogy a fejlesztők ezen igényeket is kielégítik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik mód a legfontosabb egy battle royale játékban?

  • 42 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 33 %