A hónap végéig ingyenes a kecskés CoD és a jó hír, hogy meg is marad!

A hónap végéig ingyenes a kecskés CoD és a jó hír, hogy meg is marad!

Jól olvastad, nem elírás, a kecskéket főszerepbe helyező CoD-ra hajazó FPS játék most ingyenesen beszerezhető Steamen március 31-ig.

A mostani időszakban a járvány miatt egyre több játék kerül előtérbe, hiszen az otthon maradó emberek igyekeznek lekötni magukat valamivel. Talán éppen emiatt lehet egyre több címet ingyenesen kipróbálni valamilyen akció során. Az őrült ötlet alapján megalkotott Goat of Duty is pénz költése nélkül szerezhető be a Steamen, egészen a hónap végéig.

A játékban a Deathmatch módban szórhatod a skulókat a másikra, miközben mindenki egy kecskébe bújt kommandós szerepét ölti fel. Ha mostantól számítva március 31-ig hozzáadod a könyvtáradhoz a GoD-ot, akkor végleg megmarad. A visszajelzések alapján egyébként egy szórakoztató és remek alkotásról van szó, viszont a mostani dömping miatt a szerverekről egyelőre nincs információ, hogy mennyit bírnak és milyen stabilak.

A Goat of Duty tavaly júliusban jelent meg, méghozzá Early Access verzióban. Mivel nem hagyták abba a fejlesztők a támogatását, ezért valószínűleg újabb frissítésekre is számíthatsz. Egyébként nem kell túlgondolnod a játékmenetet, nem kell taktikáznod vagy kitanulnod karaktereket, esetleg megismerned a fegyvereket. Pusztán egy dologról szól a történet, kecske bőrébe bújva kell a legtöbb borsot törnöd az ellenfél orra alá.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te beszerzed a játékot?

  • 76 %
  • 17 %
  • 7 %