Duplikáció védelem és új ranked rendszer érkezik a Hearthstone-ba

Duplikáció védelem és új ranked rendszer érkezik a Hearthstone-ba

Alapjaiban újul meg a Hearthstone, ami nagyon jó irányba terelheti a játékot.

Igazuk volt azoknak, akik azt állították, hogy a Hearthstone olyan mértékben újul meg, amire még nem volt példa a játék története során. A világ legnépszerűbb gyűjtögetős kártyajátékába érkezik a Year of the Phoenix, aminek "quality of life" módosításairól érdemes bővebben is beszélni.

Új ranked rendszer és hónap végi jutalmak

Nincs többé Rank 50-től Legendig létrázás, érkezik a más videójátékokból ismerős Bronze - Silver- Gold - Platinum - Diamond besorolás.

Ami fontos, hogy mindenki az új hónap elején Bronze 10-ből kezdi a következő szezont, azonban sokkal könnyebben haladnak majd azok, akik magasabb szinten zártak.

A jutalmak is teljesen megújulnak, pakkok üthetik a legjobb játékosok markát. Ha először értek majd el egy bizonyos szintet, akkor plusz rewardok landolnak az asztalotokon, ezért legalább egyszer érdemes ráfeküdni arra, hogy felvillanjon előttetek a Legend felirat. 

Mit is jelent a duplikáció elleni védelem?

Jelenleg a pakknyitásokban van egy beépített funkció, hogy meglévő Legendary lapot ne adjon nektek rendszer. Ezt az elvet követi majd a továbbiakban a Blizzard minden kártyatípus esetében. Nem lesz többé olyan, hogy az első három packban 8 azonos Commonnal böki ki a szemeteket a HS.

  • Common, Rare és Epic lapoknál, ha megvan a két példány, akkor többet nem nyithatjátok azt a lapot egészen addig a pillanatig, amíg az összes pakkból nyitható Common, Rare és Epic lapból megszereztétek a duplikációt
  • Amikor mindenből 2 példány van, onnantól változik  a rendszer és ismét kinyithatjátok az összes elérhető lapot
  • Magyarul pakknyitogatással simán összehozhatjátok, hogy 3-4-5 példányban is meglegyen egy kártya, de ennek előfeltétele, hogy először az adott gyakoriságból az összes lapból legyen két példányotok

További újdonság, hogy az új és a visszatérő kártyások, vagyis akik az elmúlt 4 hónapban nem logoltak be, teljesen ingyen kapnak egy "competitive decket" az általuk választott hőshöz. Ennek részleteiről egyelőre nem árult el többet a Blizzard, de mindenképp jó látni, hogy szeretnék bővíteni a bázist.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik az új ranked rendszer?

  • 55 %
  • 10 %
  • 5 %
  • 10 %
  • 20 %