Imádja a közösség a CoD: Warzone-t, de egy dologtól sokan megszabadulnának

Imádja a közösség a CoD: Warzone-t, de egy dologtól sokan megszabadulnának

Beszippantotta a játékosokat a Warzone, egy dologtól viszont gyorsan megszabadulnának a legtöbben.

Elképesztő népszerűségnek örvend a Call of Duty újonnan kiadott, ingyenes Battle Royale - Warzone - módja. A legnagyobb streamerek mellett számtalan - mostanra 15 milliónál is több - játékos vetette bele magát a pörgős és kíméletlen küzdelembe. Hozott magával a játék néhány újdonságot is ebben a műfajban, ilyen a Gulág egy halál után, de a testre szabható felszerelések - custom loadouts - jelenléte is érdekes. Egy dolog miatt azonban egyre több panasz érkezik az Activision felé. A játékosok - köztük top playerek is - növekvő százaléka gondolja úgy, hogy túl sok sniper van a pályán, de a nagyobb problémát a custom loadoutok jelenléte okozza.

Talán a legrosszabb része a dolognak, hogy mindössze 6 ezer dollárért - játékbeli pénzre gondolva - már le lehet hívni a csomagot, amelyből gyorsan ki lehet kapni az előre beállított felszereléseket. Ha pedig rárabolunk az égből pottyant dobozra, terülj-terülj asztalkám vár, hiszen a legtutibb fegyverekből és kiegészítőkből válogathatunk.

Jelenleg az AX-50 puska a legtutibb választás a leugrók nagy részénél, bár a HDR nem sokkal lemaradva követi őt a listán. Alapvetően nincsen velük semmi probléma, az utolsó körökre viszont majd mindenki ilyen és ehhez hasonló fegyverekkel rohangál. A frusztrációra rátesz egy lapáttal a thermal scope (hőérzékelős távcső), mivel ezzel nagyon könnyedén ki lehet szúrni az ellenfeleket. Sok esetben a végjátékban nem marad más hátra, mint campelni valahol, ilyen felszereléssel pedig könnyedén likvidálni lehet az éppen a biztonságos zónát elérő játékosokat. Ezzel sokaknak gondja akad, köztük Ninjának, az egyik legnépszerűbb streamernek is.

Szerinte nem szól másról a custom loadout, mint a sniper és a thermal scope begyűjtéséről. Nagyon irritáló ezek után, hogy "kilométerekről" kilőnek bárkit és sokszor az embernek fogalma sincs honnan kapta a végzetes találatot. A 6 ezer dolcsi pedig villámgyorsan összeszedhető, tehát bárki, aki le akarja hívni a bónusz felszerelést, az könnyedén megteheti. Emiatt szeretné a közösség nagyobb része, hogy töröljék vagy legalább kiegyensúlyozottabb formában átalakítsák a custom loadoutokat, és akkor még jobb élményt nyújtana a Warzone.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!