15 000 Ft helyett ingyen: két zseniális játékot zsákolhattok be limitált ideig

15 000 Ft helyett ingyen: két zseniális játékot zsákolhattok be limitált ideig

Ezekért az ingyenes játékokért kötelező ellátogatni az Epic Games Store oldalára.

Két ingyenes játékkal hangolódhattok a hétvégére, itt az Epic Games Store szokásos heti ajánlata. A Watch Dogs és a The Stanley Parable vár arra, hogy megvásároljátok 0 forintért, majd letöltsétek őket. A felejthetetlen órák garantáltak, mivel mindkét alkotás egy remekmű a maga műfaján belül.

Watch Dogs

A nyílt világú akciójátékok között nehéz újat mutatni, de a Ubisoft képes volt a műfajon belül egy új zsánert teremteni. A Watch Dogsban szinte mindent az irányításotok alá vonhattok, mivel egy profi hacker bőrében kell felfedeznetek Chicago hatalmas városát. Megállíthatjátok a forgalmat a jelzőlámpák átkapcsolásával, lekapcsolhatjátok az áramot a legvédettebb épületekben, sőt akár a gázvezetékeket is felrobbanthatjátok. Rajtatok múlik, hogy mire és hogyan használjátok az elképesztő képességeteket. Bár nem mai darab már a WD, még mindig jó ránézni arra, amit a fejlesztők 2014-ben megálmodtak.

The Stanely Parable

Szavakkal leírhatatlan, hogy mennyire zseniális, amit a Galastic Cafe fejlesztői összeraktak 2013-ban. A Stanley Parable egy logikai játék, amiben a 427-es alkalmazottat kell írányítanotok. Stanley élete azonban nem csak játék és mese, hanem ennél sokkal több, vagy kevesebb? Ezt a játékot, ha lehet annak nevezni, kötelező mindenkinek kipróbálnia, aki szereti a csavaros történetet, a paradoxonokat és az atmoszférát, ami azonnal beszippant. Nagyon fontos, hogy kerüljétek el a spoilereket, különben az egész élmény kártyavárként omlik össze.

Mindkét program egészen március 27-én, 16:00-ig érhető el az Epic Games Store kínálatában 100 %-os kedvezmény mellett. Utána lekerülnek az akciók listájáról és új játékok veszik át helyüket. Siessetek, ne szalasszátok el ezt a fantasztikus ajánlatot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a Watch Dogs: Legiont?

  • 32 %
  • 15 %
  • 15 %
  • 39 %