A világ legnépszerűbb filmes-sorozatos streaming platformja csökkenti videóinak minőségét

A világ legnépszerűbb filmes-sorozatos streaming platformja csökkenti videóinak minőségét

Túlságosan sokan szabadultak rá az internetre.

A COVID-19 világjárványként söpör végig a Földön. Ezt a tényt mára minden nagyobb állam elfogadta, és megtették a szükséges óvintézkedéseket a lakosság védelmében. Az otthoni bezártság azonban azt is jelenti, hogy elképesztő mértékben nőtt meg az internetes forgalom több országban is. 

A videójátékok aranykorukat élik, egyre többen döntenek úgy világszerte, hogy ezt a szórakozási lehetőséget választják az idő eltöltésére. Hasonló cipőben jár a filmes világ is, ugyanis a streaming oldalak előfizetőinek száma és a torrentezés is kilőtt, mint a rakéta. Sajnos a jelenlegi körülmények között mindenkinek alapvető szükséglete, hogy megfelelő minőségű internetszolgáltatás legyen jelen a tartózkodási helyén. Az Európai Unió felszólította a Netflixet, hogy tegyen valamit azért, hogy kevésbé terheljék le azok a hálózatot, akik tartalmat szeretnének fogyasztani. Ebbe az amerikai cég bele is ment, 30 napra, 25 százalékkal csökkentik a bitrátáját a videóiknak az európai régióban. Ez minőségromláshoz vezet, de nem volt mit tenniük.

A koronavírus elleni harcból mindenkinek másképp kell kivennie a részét. A Netflix ennyivel tudott segíteni abban, hogy az internet gyorsasága és megbízhatósága a krízis ellenére is megmaradjon olyan állapotban, mint a koronavírus előtti időkben. A 30 nap letelte után minden bizonnyal újratárgyalják majd a felek a feltételeket, ha a szükség ismét megkívánja, várhatóan a Netflix ismét beadja majd a derekát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.