Sebészeti maszkokat is előállítanak az egyik legnagyobb hardvergyártó üzemeiben

Sebészeti maszkokat is előállítanak az egyik legnagyobb hardvergyártó üzemeiben

Emberségből jelesre vizsgázott a vezetőség.

Maga az elnök-vezérigazgató, Min-Lian Tan jelentette be Twitteren, hogy a Razer néhány gyártósorát átállítják sebészeti maszkok termelésére. A koronavírus miatt a világ minden pontján hiánycikké váltak ezek a felszerelések, emiatt az orvosi személyzet nem tudja megfelelően ellátni feladatát. A Razer 1 millió orvosi maszkkal szeretné segíteni a világ országait, hogy együttesen lelassítsák a COVID-19 terjedését.

Először a szingapúri hatóságokkal veszi fel a kapcsolatot a Razer, ugyanis az egyik főhadiszállásuk ebben a városállamban található. A segélyszállítmányok elszállításában közreműködik a perifériagyártó cég 18 irodája, amik a világ különböző államaiban folyamatosan kommunikálnak a helyi hatóságokkal az elosztás menetéről. 

"Elképesztő kereslet van a Razer termékekre a jelenlegi körülmények között, mivel tömegesen maradnak otthon az emberek és játszanak videójátékokkal. A csapatunk azonban szeretné kivenni a részét a vírus elleni küzdelemből. Nem számít milyen iparágban dolgozol, ez most a helyes döntés" - tweetelte Tan.

Az 1 millió maszk legyártása csak az első lépés, amivel a Razer felveszi a harcot a koronavírussal. Tan elmondása szerint a közeljövőben további intézkedések várhatóak a népszerű gyártótól.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked vannak Razer cuccaid?

  • 15 %
  • 15 %
  • 35 %
  • 12 %
  • 23 %