Így működik majd Shadowjeweler Hanar, az új Rogue Legendary

Így működik majd Shadowjeweler Hanar, az új Rogue Legendary

A statok elég jók, de a működés is nagyon izgalmas.

Folyamatosan érkeznek az új lapok az Ashes of Outland kiegészítőből, ami elindítja Year of the Phoenixet, a Hearthstone új évét. A kártyákhoz kapcsolódóan nagyon izgalmas mechanikák és tematikák is megfigyelhetőek, de az egyre összetettebb működések magyarázatot igényelnek, mivel nem egyértelmű teljesen, hogy milyen interakciók valósulnak meg, amikor megpróbálod aktiválni a képességeket. Ebbe a fiókba tartozik a Shadowjeweler Hanar, a Rogue hamarosan érkező új Legendaryje.

Chad Nervigg, a HS senior game designere megválaszolta, hogy pontosan hogyan is működnek ezek a secretes kalandok.

"Ez az egyik kedvenc kártyám az Ashes of Outland szettből. Nincs a szövegben, de úgy kell érteni, hogy a kijátszott Secrettől különböző lehetőségeket kínál fel a játék. Például: kijátszol egy Paladin Secretet, akkor egy Rogue, egy Hunter és egy Mage lehetőség közül választhatsz. Ha Mage Secretet játszottál ki, akkor egy Paladin, egy Hunter és egy Rogue opcióból pickelheted a neked tetszőt."

Már a statok is őrületesen jók, de a plusz képesség miatt kifejezetten jól teljesíthet egy olyan deckben, ahol maga Valeera pörgeti a titokzatos varázslatokat és nem kell neki ezeket "kölcsönvennie" az ellenféltől. Ehhez kell az is, hogy a Blizzard adjon ki új lapokat, amik ezt a vonalat erősítik mivel jelenleg nem állnak rendelkezésre.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted nerfelik majd a Shadowjewelert?

  • 15 %
  • 54 %
  • 31 %