Nincsenek szavak xBlyzes teljesítményére: történelmi MT győzelmet aratott a francia kártyás

Nincsenek szavak xBlyzes teljesítményére: történelmi MT győzelmet aratott a francia kártyás

0-2-ről állt fel a döntőben, megérdemelten húzta be az újabb trófeát xBlyzes.

Különleges helyzetben találta magát a Blizzard, mivel a koronavírus járványszerű terjedése miatt alapjaitól kellett újraszervezni a következő Masters Tour versenyt. Először Indonéziából átköltöztették az egész eseményt Los Angelesbe, majd ezt az opciót is elvetették és teljes egészében online környezetbe pakolták át az egész versenyt. Végül 346 kártyás vágott bele a háromnapos küzdelemsorozatba, de csak egyikük örülhetett a végén.

A fődíjat ezúttal is xBlyzes húzta be, aki az arlingtoni bravúr után ismételni tudott. Ezzel első hearthstone-osként sikerült neki back-to-back MT győzelmet aratnia, amivel kvalifikálta magát a Grandmaster sorozatba is. A svájci körökben egyetlen vereséget gyűjtött be, de egészen a döntőig nem tűnt úgy, hogy még egyszer legyőzőre találn. TNCAnswer azonban nem szórakozott és villámgyorsan behúzott két wint. 

XBlyzes nem omlott össze a nehéz helyzetben, könyörtelenül kihasználta ellenfele minden hibáját, sőt sikerült lepaktálnia Fortunával is, így 3-2-re diadalmaskodott TNCAnswer felett. Külön érdemes kiemelni az utolsó mérkőzésen prezentált Amazing Reno játékát, amivel elpusztította saját boardját, hogy a kínai kártyás Shirvallah-ja ne tudjon healelni. Ilyen meglátások emelik jelenleg a mezőny fölé a francia játékost, aki kevesebb, mint két hónap leforgása alatt beírta magát a Heartshtone történelmébe. A dicsőség mellé súlyos dollárkötegekkel is gazdagodott xBlyzes, egyedül azt bánhatja, hogy a mindent eldöntő párharcát alig 6500-an követték élőben. 

xBlyzes's Masters Tour Los Angeles deckek

Folytatás Jönköpingben, ahol egy magyarért biztosan szoríthattok, ugyanis Team Plague PenhaDani az elmúlt hétvégén kvalifikálta magát. Öt darab top 8 helyezéssel sikerült neki kijutnia Svédországba. Minden gratulációt megérdemel PenhaDani!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézted a MT közvetítés?

  • 69 %
  • 13 %
  • 6 %
  • 13 %