Esport1 patch notes - Újabb lehetőség nyílt az E1 pontok gyűjtésére

Esport1 patch notes - Újabb lehetőség nyílt az E1 pontok gyűjtésére

Az Esport1 weboldala folyamatosan fejlődik, újabb hasznos funkciókkal bővült az Esport1 közösség, és új skinek is érkeztek a Piacra.

Nagy nap ez a mai, a reggeli Fortnite patch mellett az Esport1.hu is kapott egy frissítést, ami most elsősorban az Esport1 regisztrált felhasználóinak hozott el remek dolgokat, illetve mindenki számára egy hasznos, új funkciót.

Új lehetőség az E1 pontok gyűjtésére

Első újdonságunk nem más, mint egy új opció az E1 pontok felmarkolására, mégpedig az oldalon az emoticonok használatával. Amennyiben reagálsz egy cikkre a beépített hangulatjelek használatával, akkor rögtön egy pont üti a markodat, így pedig rövid időn belül két ponttal lehetsz gazdagabb, hiszen kapsz egy pontot a cikk elolvasásáért, egyet pedig az emoticon használatáért.

Új skinek a Piacon

Ahogy azt ígértük, a Piac felülete is folyamatosan bővülni fog új termékekkel, új lehetőségekkel, amikre az E1 pontjaitokat felhasználhatjátok. Ezúttal egy újabb adag profil skint hoztunk el Nektek, két új R6S, egy új LoL és két K&H MNEB kinézetre csaphattok le. Illetve előrevetítve hamarosan néhány World of Tanks kinézet is érkezik majd, úgyhogy a lánctalpasok szerelmesei sem maradnak ki a jóból.

A galéria frissítése

Végül pedig, de nem utolsó sorban az oldal galériája is kapott egy bővítést. Most már szerkesztőinknek lehetősége van a beépített galéria képeihez megjegyzéseket is írni, így az információmegosztás, történetmesélés eggyel magasabb szintre léphet a galériával rendelkező anyagainknál.

A mostani frissítésbe ezek a részletek fértek bele, de folyamatosan dolgozunk a további funkciókon és lehetőségeken is számotokra.

Ne feledjétek, hogy szinte minden nap mennek a K&H MNEB élő közvetítései és visszajátszásai a Twitch csatornáinkon, amiket ha az Esport1.hu felületéről néztek bejelentkezve, akkor minden percben egy E1 pont kerül a profilotokra. Az élő közvetítések menetrendjéhez látogassátok meg a főoldalon elhelyezett Közvetítések sávot, itt mindig megtalálhatjátok majd a közelgő adások időpontját és helyét.

Jó játékot, és jó szórakozást mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!