Ebből a 9 HS deckből választhatnak ingyen egyet az újoncok és a visszatérők

Ebből a 9 HS deckből választhatnak ingyen egyet az újoncok és a visszatérők

Megéri visszatérni a Hearthstone-hoz, vagy most kell belevágni azoknak, akik eddig nem tették.

Szeretné megnövelni a játékosbázist és az aktív playerek számát is a Blizzard, ezért különleges akcióval kedveskednek minden olyan kártyásnak, aki most vágna bele a Hearthstone-ba, esetleg visszatérne a világ legnépszerűbb gyűjtögetős kártyajátékához. Összesen kilenc deck közül válogathatnak a szerencsések, amiket teljesen ingyen, örökre megtarthatnak maguknak.

Ki az újonc és ki a visszatérő?

Ebből a kezdeményezésből csak azok részesülhetnek, akik most hoznak létre egy teljesen új felhasználói fiókot és először lépnek be a Hearthstone kliensébe. A visszatérőknél nem ennyire egyszerű a helyzet. Ebbe a kategóriába azok tartoznak bele, akik március 17-e előtti négy hónapban (2019 november közepe óta) nem indították el a HS-t. Elég sokan vannak ilyenek, ezért ők is részesülhetnek az ajándék paklikból.

Most akkor 30 ingyen lap vár a kedvezményezettekre?

Tulajdonképpen igen, mivel a deckeket felépítő kártyák örökre a gyűjtemény részét képezik majd. Ezek a különleges, ingyenes paklik a Year of the Dragon és a Basic/Classic szett lapjaiból épülnek fel, ezért attól sem kell tartani, hogy a rotáció miatt azonnal elveszítik az értéküket.

A deckeket március 26-ától lehet behúzni, szerencsére nemcsak bohócpaklikkal készült a Blizzard, hanem valódi, kompetitív szinten is használható listák is szerepelnek a kínálatban. Az alábbiakban megtaláljátok a 9 hőst és a 9 változatot!

Trees are Friends - Druid

Unseal the Vault - Hunter

Reno's Riches - Mage

Lightorged Retribution - Paladin

Day of the Dead - Priest

Galakrond's Guile - Rogue

Galakrond's Fury - Shaman

Galakrond's Malice - Warlock

Drop the Ancharrr! - Warrior

A legerősebb deck egyértelműen a Rogue-hoz tartozik, de ha a lapok saját értéke lebeg a szemetek előtt, akkor megéri a Mage listáját is választani. A lényeg, hogy a Paladint, a Shamant kerüljétek el messziről, ha győzni is szeretnétek. A többi verzió nem erős, ellenben szórakoztató, egyéni preferencia kérdése, hogy melyikre voksoltok.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te jogosult vagy az ingyen deckekre?

  • 8 %
  • 6 %
  • 17 %
  • 69 %