Magyar játékos a HLTV legjobbjai között

Torzsi lenyűgöző statisztikákkal került be a világ legjobbjai közé!

A HLTV.org rendszeresen közli a hét legjobb játékosait, amiket különböző adatok szerint rendszereznek sorba. Ezúttal a Salamander játékosa, Torzsás "torzsi" Ádám is felkerült és nem is akárhogy! Több statisztikában is helyett kapott a TOP5-ben, de van olyan, amiben ő maga lett a legjobb!

Forrás: hltv.org

A képen látható statisztika a nyitópárbajok győzelmi aránya, amiben torzsi az esetek 71.7 százalékban sikeres. Mondanunk sem kell, hogy ez mekkora segítség egy csapatnak, ha minél több emberelőnyös helyzeteket tudnak kialakítani, hiszen azokat könnyebb később megnyerni. Szintén ide tartozik a körökre osztott nyitó fragek száma (0.17), amiben a harmadik legjobb lett a fiatal AWP-s. 

Ezen felül 53.4 százalékban lő egynél többet egy körben, amivel az ötödik legjobb statisztikát produkálta az elmúlt hét nap alatt. Összehasonlításképp, ebben blameF volt a legjobb (54,8%), míg s1mple a harmadik helyen végzett (54,3%), tehát jól látható, hogy ezen a szinten csupán néhány tizednyi eltérések vannak.

"Úgy érzem hogy mióta a Salamander csapatában játszom sokat fejlődtem. Flash rengeteget segít az egyéni fejlődésemben. Nagyon sok időt teszek bele a játékba és élvezem is, szóval nem kényszerből játszom. Nagyon jó érzés, hogy kint lehetek a HLTV-n a hét legjobbjai között több statisztikából is, remélem fent tudom majd tartani!" - válaszolt kérdésünkre torzsi, hogy milyen érzés ez az elismerés.

Ezek a számok az elmúlt egy hét alatt három ESEA Advanced mérkőzésből jöttek össze, aminek egyébként korán sincs még vége, ugyanis holnap 20:30-tól komoly tétmérkőzése lesz torzsiéknak. Az ESEA mellett azt is megmutatjuk, hogy a Salamander játékosa miként teljesített az elmúlt három fordulóban K&H MNEB-en.

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: V4FSF 2019

Kövess Minket!