22 000 forint helyett ingyen: csapj le a World War Z-re és másik két játékra!

Ezúttal három ingyenes játékot húzhatsz be limitált ideig.

Az előző heti The Stanley Parable + Watch Dogs kombót is képes überelni a mostani felhozatal, mivel a World War Z, a Figment és a Tormentor X Punisher limitált ideig ingyenesen tölthető le az Epic Game Store-ból, ne maradj le a különleges ajánlatról!

Figment

A szürreális világban megelevenednek a rémálmok különös teremtményei, miközben olyan zene szól a háttérben, amit akár külön is érdemes meghallgatni. Nagyjából 3-4 óra alatt kipörgethető az akció-kalandjáték, ami gyönyörűen mutat a képernyőn, ugyanis kézzel rajzolták meg minden pillanatát. 

Tormentor X Punisher

Egyetlen sorozattal elpusztíthatod a hordákban támadó démonokat, de vigyázz, mivel neked sem tart sokáig otthagyni a fogadata  csatatérben. Őrült pörgés, folyamatos akció és brutális dallamok várnak rád. A játéktermi hangulat garantált, akár multiban is lövöldözhetsz a szörnyekre.

World War Z

TPS lövöldözés, amiben három társaddal együtt kell feltakarítani az óriási zombihordákat? Bizony, a World War Z nem akar mást, mint egy hatalmas zúzást, amiben levezetheted a stresszt és a feszültséget. Vigyázz, mert a mesterséges intelligencia kiismeri a mozdulataid és könyörtelenül megbüntet, ha nem tudsz megújulni. Pakold le az machine gunt, taktikázz a többiekkel és legyél te az, aki túléli a harcokat!

Mindhárom játék április 2-án, 17:00-ig érhető el ingyenesen az Epic Games Store kínálatában. Siess, csapj le minél hamarabb erre a kihagyhatatlan ajánlatra!

Kövess Minket!



Te láttad a World War Z filmet?

  • 47 %
  • 22 %
  • 0 %
  • 14 %
  • 17 %