Megvadult a WiLD és a BEE - Roppant szoros Mirage-on verték el kolorékat

Megvadult a WiLD és a BEE - Roppant szoros Mirage-on verték el kolorékat

Továbbra is veretlen a Salamander, a Békéscsabai E-sport Egyesület pedig a nap meccsét játszotta.

Egyre inkább kezd ki alakulni a csapatok közötti erőviszony, de még mindig volt olyan alakulat, aki alig játszott K&H MNEB mérkőzést. A KmK-nak két mérkőzése is elmaradt a korábbi hetekben, így ma egy maratoni, 5 mérkőzéses nappal folytattuk a K&H MNEB CS:GO ligáját. Lássuk milyen eredmények születtek.

KmK CS-GO vs WiLD MultiGaming

Kitiltott pályák: Nuke (KmK), Dust2 (WiLD), Train (KmK), Overpass (WiLD), Vertigo (KmK), Inferno (WiLD)

Mivel mással ha nem egy közkedvelt Mirage-zsal indulna a K&H MNEB aktuális meccsnapja. A WiLD ezen a pályán szerezte meg eddigi egyetlen győzelmét, jó eséllyel hajtottak most is a győzelemre, de a KmK-t olyan keveset láttuk még, hogy benne volt a pakliban a meglepetés is.

Ezúttal viszont a WiLD tűnt erősebbnek. Bár a KmK szerezte meg az első köröket, 2-0-ról 2-4-re fordított a WiLD. Nagyon gyors körökkel támadtak, mindkét lerakóra ágyúgolyóként robbantak be. Két körös vezetésnél ritmust váltottak hussaRék. Az agresszív támadások után inkább a precíz területfoglalásokra törekedtek és ez is remekül működött. 

Olyannyira, hogy Mirage T oldaláról 12-3-as félidőt zártak és a második játékrészben sem engedtek sok kört ellenfelüknek. Sok volt a hiba a KmK oldalán, egyéni megmozdulásokban is sokat vétettek bzték és sok helyzet is volt, amik egyértelmű kommunikációs hiányosságokra utaltak. Végül egy brutális körrel zárta le a WiLD a küzdelmet, csak Desert Eagle pisztolyokkal a kézben ültették le a KmK játékosait.

LvLUP Esport vs WiLD MultiGaming

Kitiltott pályák: Mirage (LvLUP), Train (WiLD), Dust2 (LvLUP), Nuke (WiLD), Overpass (LvLUP), Vertigo (WiLD)

Mirage megvolt a KmK ellen a WiLD-nak, jöhetett Inferno, ezúttal az LvLUP csapata ellen. BeeGODék nem kezdték rosszul a K&H MNEB második szezonját, de a BP5 elleni győzelem után beleszaladtak két vereségbe. Éppen ideje volt, hogy újra villogjanak az LvLUP játékosok. 

A nyertes pisztolykörnek hála jöttek is szépen az LvLUP körei, egészen addig amíg a WiLD meg nem vette a teljes felszerelését. Az M4-ek és az AWP-k remekül sültek el a CT oldalon, egyetlen eggyel tudta csak növelni körei számát az LvLUP, 11-4-gyel fordultak a csapatok Inferno második felére.

BlaZe óriási 1v3-mat hozott a második pisztolykörben, így a WiLD elég erőteljesen indulhatott meg a győzelemért. Jött a kötelező eco a védekező oldalról, 13-4-ről kellett volna felállnia zancuéknak. A WiLD támadásai viszont Mirage után Infernon is brutálisak voltak, esélyt sem adtak az LvLUP-nak és ezt a meccset is 16-4-re nyerték meg.

KmK CS-GO vs God Is With Us

Kitiltott pályák: Vertigo (KmK), Nuke (GIWU), Overpass (KmK), Train (GIWU), Inferno (KmK), Dust2 (GIWU)

Nem jutott ki sok a győzelmi mámorból a KmK játékosainak sem, eddig két meccset játszottak és mindkettőt elveszítették. A GIWU azért papírforma szerint könnyebb ellenfél volt, mint mondjuk a WiLD, nézzük sikerült-e gejmzilláéknak megszerezniük az első pontjaikat.

Bzt előzetesen azt nyilatkozta, hogy a végletekig kidemózták a GIWU-t, ennek megfelelően elég jól is kezdték a meccset. Nem kell félteni persze a GIWU-t sem, be tudták szúrni a maguk köreit, sőt, ki is tudtak egyenlíteni. A vezetést viszont nem vették át, olyannyira nem, hogy a KmK végre megjött a szerverre és 9-6-ra nyerték meg a félidőt.

A támadó oldalon sem maradt fragek és körök nélkül a KmK. A WiLD elleni meccs után egy teljesen másik arcukat láttuk a GIWU ellen. Persze túlzás lenne azt mondani, hogy hosszú, átdolgozott éjszakák árán mentek volna ilyen jót bocoék ellen, egyszerűen berobbantak a lerakókra és skillből megoldották az előttük álló helyzeteket. Már-már a kezükben érezték a győzelmet, de a GIWU -szokás szerint- magához tért az utolsó körökben. 

Brutális védelmet állítottak fel, tripla AWP-s felállást is láthattunk az oldalukon. Őrületes zárkózásba kezdtek, szépen gyűjtötték a nyertes köröket, ám az utolsó pillanatban ismét erősebb volt a KmK. 16-13-as végeredménnyel szerezték meg gejmzilláék az első pontjaikat.

Békéscsabai E-sport Egyesület vs Genesis Gaming

Kitiltott pályák: Train (BEE), Overpass (Genesis), Vertigo (BEE), Nuke (Genesis), Inferno (BEE), Dust2 (Genesis)

Túlzás nélkül mondhatom, hogy Dávid és Góliát harca volt a két csapat küzdelme. Rengeteg potenciál van a BEE csapatában és sokan várnak még tőlük szép győzelmeket a K&H MNEB második szezonjában, a Genesis mindenki szerint több szinttel a Békéscsabai E-sport Egyesület fölött áll.

Végre kolor is bemutatkozott a Genesis Gaming színeiben, teljes volt a népies triász. Ez meg is látszott a meccsen, brutális tűzerőt képviseltek gabessonék. A kezdeti lendületből azért vissza kellett venniük, megfontoltabb, egymást jobban támogató védelemre állt át a Genesis, mert a BEE hirtelen elkezdett köröket hozni. 5-2-es békéscsabai vezetésről kellett zárkóznia koloréknak és sikerült is visszahozniuk a félidőt.

9-6 azért nem egy szoros félidő, főleg, hogy a meccs kezdete előtt mindenki azonnal a Genesis Gaminget adta a győzelmet. Nem is tévedhettek volna nagyobbat, akik a BEE ellen fogadtak. Mindenki meglepetésére 16-14-re megnyerte Mirage-t a Békéscsabai E-sport Egyesület. Megmutatták a srácok, hogy hiba leírni őket, hiba úgy kiállni ellenük, hogy "ezeket bedaráljuk".

Budapest Five vs Salamander Gaming

Kitiltott pályák: Mirage (BP5), Inferno (Salamander), Overpass (BP5), Dust2 (Salamander), Train (BP5), Vertigo (Salamander)

Ha csütörtök, akkor K&H MNEB CS:GO és ha K&H MNEB CS:GO, akkor biztos, hogy a Salamander zárja a napot. Most sem volt ez másképp, Nuke-on kellett megőrizniük veretlenségüket, a Budapest Five csapatával szemben.

A BEE győzelme után sokan azt mondták, hogy most már bármi megtörténhet. Azért mégiscsak a Salamanderről beszéltünk az utolsó meccsen, ráadásul az egyik legjobb pályájukon, Nuke-on. Torzsiék megnyerték a kés kört, így még a pálya előnyösebb CT oldala is mellettük állt az első félidőben.

Óriási előnyt tudtak kiépíteni maguknak a Salamander játékosai, 11-4-gyel zárták a félidőt. Egyszerűen mindegy volt, hogy a BP5 melyik lerakót támadja vagy, hogy éppen emberelőnyben voltak, a Salamander szinte mindig a saját előnyére tudta fordítani a helyzetet. Eddig minden mérkőzést 16-3-mal nyertek meg boditoék, ez ugye már a meccs első felében megdőlt, de sokkal több kört a BP5-nak sem engedtek. A második pisztolykör is a Sala oldalán landolt, innen pedig már nem volt megállás a győzelem felé vezető úton. Szépített ugyan a BP5, de 16-9-cel így is megnyerte a mérkőzést a Salamander, megőrizve veretlenségüket.

A K&H MNEB CS:GO ligája jövőhéten, április 2-án folytatódik!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!