Teszteld le te is az 1.9-ben újraegyensúlyozott kis és közepes tierű harckocsikat!

Az 1.9-es frissítés a legjelentősebb módosításokat hozza el nekünk kis és közepes tierben.

Az 1.9-es frissítésben újraegyensúlyozzák a kis és közepes tierű harckocsikat, ami főképp az egységek HP értékeire és lőszerkapacitására koncentrálódik, de ezentúl változások történnek a fejlesztési fában, továbbá egyes járművek a gyűjtői kategóriába kerülnek.

A tier I-től tier VI-ig terjedő HP érték és lőszerkapacitás módosítások általánosságban növelik majd az egységek harcértékét, illetve az átmenet is kényelmesebb lesz az egyes tierek között, ezáltal valószínűleg az új játékosok is könnyebben beletanulhatnak a WoT-ba.

Fejlesztési ág módosítások

Összesen 92 darab harckocsi kerül a gyűjtői egységek közé, amik megvásárlásához innentől csak kreditre lesz szükségünk. A fejlesztési fába három új egység is bekerül, így az amerikai T6 Medium, a szovjet B-5 és a brit Cavalier.

Végül, de nem utolsó sorban a mozgási fizikán is javítanak, így például a kerekes járművek is élesebb szögben fordulhatnak jobbra és balra előremenetben.

Várjátok már, hogy a változtatások az éles szerveren is megjelenjenek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.

World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.