Titánok felemelkedése - Buffot kap az E 100, az IS-4 és a T110E5 ága is

Buffot kapnak az alulteljesítő nehéz tank ágak tier VII-től felfelé.

A Wargaming már tavaly belebegtette a lehetséges módosítási terveket az E 100 és IS-4 ága kapcsán, de idáig mélyen hallgattak a részletekről. A héten végre konkrétumokat is hallhattunk, de érdemes tisztában lenni azzal, hogy ezek a változtatások egyelőre csak a szuperteszten elérhetőek, és még sok minden változhat a tesztek alapján.

A szuperteszten az első bekezdésben említett két nehéz tank ágon túl a T110E5-ösé is ráncfelvarráson esik át tier VII-től felfelé. Íme a részletes változtatások a régi és új paraméterekkel.

Az IS-4 páncélzat módosításai

Az E 100 páncélzat módosításai

A páncélzat módosításon túl a löveg paraméterek is változnak. Az E 100 például a 12,8 cm Kw.K. 44 L/55 lövegével 490 helyett már 530-at sebez, míg az IS-4 lövegkezelhetősége fog nagy mértékben javulni. A T110E5-ös legszámottevőbb javulása az újratöltési idő terén érződni, hiszen a főfegyverzet újratöltési ideje 10 másodpercről 8,8 másodpercre redukálódik, -de persze ennél az egységnél is jelentős lövegkezelhetőségi javulást érzékelhetünk majd.

A módosítási tervezetek egyelőre a szuperteszt fázisban tartanak, így mielőtt az éles szerveren is megjelennének még sok víz lefoyik a Dunán.

Várjátok már, hogy a változtatások az éles szerveren is megjelenjenek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.

World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.