Ezüstéremmel búcsúzott Meight az EBL 6. szezonjától

Ezüstéremmel búcsúzott Meight az EBL 6. szezonjától

Karnyújtásnyira volt a siker, de jobban koncentrált az ellenfél.

Az EU Masters kvalifikációért és a 10 000 eurós fődíjért küzdött meg egymással a Crvena Zvezda és az Energypot Wizard csapata a kelet-európai régió legnagyobb League of Legends versenyének döntőjében. Az EBL 6. szezonjának fináléja végig kiélezett összecsapásokat hozott, azonban Meight ezúttal nem emelhette magasba a trófeát.

A Bo5-ös szériát egy váratlan győzelemmel kezdték Meighték, mivel végig uralta a mérkőzést a Wizards, de két kritikus csapatharcot elrontottak, így eldobták a már kézben tartott wint. A második és harmadik meccsen beigazolódott a papírforma, nem igazán tudta a Zvezda, hogy hol is kéne keresni a sikerhez vezető utat. Hirot lejátszotta Vzz, Outlandisch csak szaladt Spooky után, ekkora hátrányt Meight sem tudott kompenzálni, hiába játszott ihletett formában Magyarország legjobb midese.

Kötelező volt a CZV-nek a negyedik mérkőzéses győzelem, ami nem is maradt el. Hiába kezdett jobban a Wizards és szaladt meg a jungle Karthus, Meight és Hiro vezetésével fokozatosan dolgozta le hátrányát a tavalyi bajnok, ezzel sikerült kiegyenlíteniük a döntőt.

Nézd meg esport2tv EBL S6 Döntő - 16:00 Crvena Zvezda vs Energypot Wizards (Bo5) - !pontgyűjtés !piac !maradjotthon című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A mindent eldöntő ötödik menetre elfáradt fejben Meight és mellette mindenki, így viszonylag könnyedén fejezte be a párharcot az Energypot Wizards. Az MVP címet Vzz érdemelte ki, aki az alapszakasz "legértékesebb játékosa" címet is behúzta. Így Meight biztosan nem lesz ott az EU Masters tavaszi szezonjában, de bluerzornak még minden esélye megvan arra, hogy képviselje Magyarországot Európa második legnagyobb LoL bajnokságában.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Meight hol folytathatja pályafutását?

  • 24 %
  • 76 %
  • 0 %
  • 0 %