Április 6-án indul az EU Masters, akár két magyarért is szoríthattok

Április 6-án indul az EU Masters, akár két magyarért is szoríthattok

Ha minden összejön, akár egymás ellen is bizonyíthatnak hazánk legjobb League of Legends játékosai.

Hivatalosan is kihirdette a Riot Games az EU Masters rajtját. A koronavírus miatti óvintézkedések még keresztülhúzhatják a számításokat, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor Európa második számú LoL ligája 2020. április 6-án, online körülmények között indulhat el

Először a Play-In szakasszal hangolódhatnak a nézők és a csapatok, majd április 13-tól egészen május 2-áig a csoportkörökben vívnak egymással a legnagyobb klubok. A döntőre május 10-éig kell várni, amin akár magyar játékosnak is szoríthattok.

  • Április 6-9. – Play-In szakasz
  • Április 13-tól május  – csoportkörök
  • Május 4-5. – negyeddöntők
  • Május 9. – elődöntők
  • Május 10. - döntő

Bluerzor - GamersOrigin

Magyarország legjobb dzsungelese a francia ligában vitézkedik és mindössze egyetlen meccsre van attól, hogy ismét bejusson az EU Mastersbe. Utolsó alkalommal a MAD Lions csapatával sikerült neki, de most is reális esélye van erre. Sajnos a koronavírus miatt határozatlan időre elhalasztották a Misfits.Premier elleni mérkőzésüket, azonban a Masters indulása vészesen közeleg. Várhatóan online lebonyolítás tehet pontot az ügy végére. Ha megveri a GO a Misfits fiókcsapatát, akkor bluerzor biztosan ott lesz az EU Masters csoportköreiben.

Meight - Crvena Zvezda

A WiLD Multigaming csapatától szerződött Szerbiába Török Máté, aki az előző EBL szezonban bajnoki címig vezette csapatát. A megérdemelt MVP trófeával a zsebében az EU Mastersben is bizonyíthatott már a mides idéző, de a lépés tavaly nem jött ki neki és csapatának. Az EBL 6. szezonjának rájátszásában magabiztosan menetel előre a CZV, egyetlen győzelem kell csak Meightnek, hogy ismét képviselje Magyarországot a Mastersben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!