Hivatalos zárt béta időpontot kapott a Riot Games FPS játéka, a VALORANT

Hivatalos zárt béta időpontot kapott a Riot Games FPS játéka, a VALORANT

VALORANT - Már nem kell sokat aludni, esélye egy béta kulcs bezsebelésére pedig mindenkinek lesz!

A Riot Games percekkel ezelőtt bejelentette azt, amire már oly régóta várt rengeteg ember, hamarosan érkezik a VALORANT zárt bétája, így végre bárki, akinek van egy kis szerencséje, kipróbálhatja a játékot. A dátum egészen pontosan április 7., kedd 14:00!

A béta fázis a következő régiókban lesz elérhető:

  • Európa
  • Kanada
  • Oroszország
  • Törökország
  • Amerikai Egyesült Államok

A koronavírus okozta nehézségek miatt a többi régióban később indul el a tesztidőszak. Béta kulcsot a Legends of Runeterrához hasonlóan Twitchen lehet majd szerezni. A zárt béta során a megjelölt Twitch csatornák nézésével bárkinek esélye lehet egy kulcsra, csupán annyi kell hozzá, hogy az illető Twitch fiókja össze legyen kötve a Riot fiókjával. Mutatjuk lépésről lépésre:

  • Ha még nincs, készíts egy Riot fiókot ITT (Ha League of Legends fiókod van, akkor Riot fiókod is van, ugyanis most már MINDEN LoL fiók Riot fiók.)
  • Ha még nincs, hozz létre egy Twitch felhasználót ITT
  • Ezután a két felhasználót kösd össze ITT
  • Végül pedig bejelentkezve nézz streameket a játékról (A kulcs senkinek sem garantált, de az esély mindenkinek adott!)

Az egyelőre nincs meghatározva, hogy a zárt béta meddig tart majd, a játék megjelenési időpontja továbbra is 2020 nyara. A fejlesztők elmondták, hogy pontosabb dátum még nincs, ha pedig a closed beta során nemvárt visszajelzések érkeznek a játékosoktól, akkor újraértékelik ez az időintervallumot is. Az azonban biztos, hogy a zárt béta és a teljes indulás között lesz egy reset, tehát a bétában elért teljesítményeinket, megszerzett jutalmainkat nem visszük majd át a végleges játékba.

Zárt béta során történő tranzakciók

A VALORANT-ban lehetőségünk lesz már a zárt béta során is különféle kozmetikai elemeket vásárolni, VALORANT Points néven kerül bevezetésre a játékon belüli valuta, ám úgy tűnik, hogy reset erre is hatással lesz. Aggodalomra azonban semmi ok, a játék teljes megjelenésekor a Riot Games minden elköltött VALORANT pontot visszaad a fiókunkra egy 20%-os bónusszal megtoldva, tehát ha a zárt béta során veszünk 10 ezer VALORANT pontot, akkor 12 ezret visszakapunk a játék indulásakor, megköszönve ezzel a bizalmunkat.

Még egyszer tehát, az ominózus dátum 2020. április 7., kedd! Ha még nem tetted, gyere és csatlakozz a magyar VALORANT közösséghez!

Frissítés - 03.31 7:21

A béta kulcsok szerzésének kezdeti időpontja kissé zavarossá vált, pár streamer, e-sportoló szerint már 3-án elérhetővé válik a kulcs drop.

A fejlesztők egyelőre nem is cáfolták, de nem is erősítették meg ezt az információt. Lehet, hogy meglepetésnek szánták volna.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!