Bekerül a Control a GeForce NOW-ba, hetente érkezhetnek új játékok a szolgáltatásba

Bekerül a Control a GeForce NOW-ba, hetente érkezhetnek új játékok a szolgáltatásba

Az Epic Games exkluzívok is részesei lehetnek a felhőalapú szolgáltatásnak.

A GeForce NOW már néhány hónapja elérhető Magyarországról is, ami azt jelenti, hogy a gyengébb konfigurációval rendelkezők is élvezhetik a legújabb játékokat magas grafikai beállítások mellett. Egy jó internetszolgáltatása van szükség mindössze azon, hogy akadások nélkül, alacsony válaszidővel lehessen akár multiplayer játékokat is pörgetni a nap 24 órájában. A szolgáltatásban elérhető játékokra több panasz is érkezett már a felhasználóktól, de több örömteli hírt is bejelentett az elmúlt időszakban az NVIDIA.

Először Tim Sweeney, az Epic Games elnök-vezérigazgatója állt ki teljes mellszélességgel a GeForce NOW mellett. Ez nem csak a Fortnite-ot és a más húzócímeket jelenti, hanem az összes Epic exkluzív játékot. Sweeney reméli, hogy az együttműködés tovább mélyülhet a jövőben. A legfontosabb érvként azt hozta fel a CEO, hogy a fejlesztőknek és a kiadóknak is igazán megéri az NVIDIÁval megegyezniük, mivel nem kell adózniuk a játékokból befolyó bevételeik után. Az egész videójátékiparnak támogatni kéne a GeForce NOW-hoz hasonló kezdeményezéseket, mivel ezek biztosíthatják az ágazat egészséges működését hosszabb távon is.

Nem is kell sokat várni ahhoz, hogy az első Epic Games Store exkluzív cím megjelenjen a felhőalapú szolgáltatásban. A Remedy Entertainment sikerjátéka, a Control csütörtöktől kerül be a kínálatba, majd a rákövetkező hetekben újabb és újabb címeket lehet majd kipróbálni komolyabb kötöttségek nélkül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél már Epic Games exkluzív játékot?

  • 0 %
  • 89 %
  • 11 %