Kilencvenes lap nincs, de van Coutinho, Carvajal és Zapata is

Kilencvenes lap nincs, de van Coutinho, Carvajal és Zapata is

Megjelent a 25. Team of the Week együttese, és az új lapokat este 7 órától nyithatjátok a csomagokból.

A koronavírus sajnos az európai labdarúgást sem kímélte a hétvégén, a Seria A-ban öt mérkőzést is elhalasztottak miatta. Szerencsére azért ezen kívül sok más találkozót megtartottak és bizony született néhány érdekes eredmény, szóval az EA-nek most sem volt könnyű dolga a Team of the Week összeállításánál.

A Premier League-ben a legnagyobb szenzációt a Watford mutatta be, miután 3:0-ával küldték haza a listavezető és még veretlen Liverpool együttesét. A mérkőzés sztárja, Ismaila Sarr nemrég még Future Star lapnak örülhetett, most viszont a duplájával teljesen megérdemelten lőtte be magát a hét legjobbjai közé. A másik megkérdőjelezhetetlen játékos ezúttal Zapata, aki az Atalanta színeiben jegyzett mesterhármast a 7:2-es arányú diadal alkalmával a Lecce otthonában. Franciaországot sokan nem tartják olyan erősnek, mint a többi élbajnokságot, de ez mit sem zavarta a Marseille-ben futballozó Benedettot. Ő ugyancsak három találatig jutott a Nantes ellen, ráadásul az ő góljaival szerzett három pontot csapata a 3:2-re megnyert meccsen.

Középpályán Coutinho neve mindenképp említésre méltó, bár a Bayern München Hoffenheim összecsapás az utóbbi idők egyik legkínosabb végjátékát hozta. Ugyan a bajorok 6:0-ára diadalmaskodtak, a meccs félbeszakadt a második játékrészben a müncheni szurkolók rendbontása miatt. Az utolsó negyedórára azért csak kifutottak a játékosok a gyepre és laza, unalmas passzolgatásokkal lezárták azt. Tovább szemezgetve feltűnik Marcus Alonso, ő a Chelsea-t képviseli, nem is akárhogyan, hiszen a csalódást keltő 2:2-es döntetlen (Bournemouth ellen) alkalmával mindkét gól az ő nevéhez fűződik.

A hátsó alakzatban Manolas és Carvajal nagyobb névnek számít. A Napoli és a Real Madrid hátvédjei az elmúlt hétvégén a mérkőzés legjobbjai címet is kiérdemelték. Előbbi a Torino ellen szerzett találatot, utóbbi pedig a Barcelona elleni 2:0-ára megnyert El Clásicón teljesített fenomenálisan.

A teljes Team of the Week #25 keret viszont több játékosból áll, íme a felhozatal:

Kép

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!