Új pályákat és új ládát is kaptunk éjjel - Megérkezett a Prisma 2 Collection

Új pályákat és új ládát is kaptunk éjjel - Megérkezett a Prisma 2 Collection

Az lehet, hogy a Shattered Web befejeződik, de az újdonságok sora még nem ért véget.

A Shattered Web az eddigi számok alapján hatalmas siker volt. Már hónapok óta növekedő pályán van a játék és ez többek között ennek is köszönhető. A már-már hihetetlen magasságokban lévő játék ennél is tovább növekedett, mikor kiderült, hogy a koronavírus még tovább terjedt a világon és sokaknak otthon kell maradniuk emiatt. Persze a mostani Operation és az ottani küldetések még rendesen pörgették az aktivitást, de most, hogy ez véget ér, lehet visszaesik majd az egész. Viszont úgy néz ki, hogy a Valve ezt most nem akarja engedni és kaptunk két új pályát MM-re és jött egy új láda 17 skinnel, amit persze a közösség tervezett.

Anubis és Chlorine

 A két fenti közösség által készített alkotás bekerül a játszható pályák közé. A két gyönyörűség egyébként a Mapcore 2019 Exotic PLaces versenyén a két döntős volt.

Prisma 2 Collection

Az új mapok mellé persze új láda is dukál, így megkaptuk a Prisma 2 Collectiont, benne 17 új skinnel. A kinézeteknek animés/mangás beütése van és persze a közös bennük, hogy mindet a közösség készítette. A ládában található újdonságokat a lenti képre kattintva a galériában megnézhetitek. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!