Egy kis exkluzív csavarral jelent meg a CoD: Modern Warfare 2 Remastered

A kiszivárgó előzetes után ki is adták a játékot a kiírt időpontban, azonban egy hónapig csak PS4-en érhető el.

Nem csalás volt és nem ámítás, tényleg megjelent a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered verziója. A hét elején bukkantak rá adathalászok az előzetes videóra, amelyből kiderült, hogy bő egy évtized után újra át lehet élni az egyjátékos sztoriját a játéknak, csak éppen felújított köntösben. A csavar viszont az, hogy nem mindenki számára elérhető, ugyanis elsőként a PlayStation 4 tulajok nyomhatják végig a kalandot. Az Activision ugyanis exkluzív formában ezen a platformon tette elérhetővé először, és ez az első 30 napban így is marad. A PC-seknek és a Xbox-osoknak egy hónapot kell várniuk Soapék régi-új történetére.

A felújított változat minden mai elvárásnak eleget tesz, 4K-ban játszható és HDR támogatást is kapott, PC-n ráadásul annyi FPS-t lehet belőle kipréselni, amennyit nem szégyell az ember, illetve amennyit elbír a számítógépe. Az eredeti MW2 18 küldetést tartalmaz, melyben a híres "No Russian" misszió is megtalálható. Ez így mind benne van a Remastered kiadásban is, viszont multiplayer vagy SpecOps játékmódot nem tartalmaz.

A játék megvásárlásáért némi bónusz is jár, és az Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle csomag tartalmát a Call of Duty: Modern Warfare és Warzoneban lehet hasznosítani. Új UDT operátor skin Ghostnak, két új fegyver tervrajz, fegyver charm, kivégző mozdulat és még néhány kiegészítő lapul meg benne.

A Modern Warfare 2 Campaign Remastered már március 31-től beszerezhető PS4-re, és egy hónap múlva Xbox One-ra és PC-re is megvásárolható lesz.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.