Megérkezett a HS új ranked rendszere, íme minden tudnivaló

Nem kell parázni, ha Angry Chicken rank fogad a játékon belül.

Különös időzítéssel érkezett meg a Hearthstone-ba az új ranked rendszer, de nem áprilisi tréfáról van szó, tényleg alapjaiban újult meg a csillagok gyűjtögetése. A továbbiakban minden részletet megtalálsz arról, hogy pontosan miként is működik ez az egész!

Bronze 10, avagy az Angry Chickenek áradata

Az előző havi eredményedtől függetlenül minden játékos Bronze 10-ből vág bele az új szezonba, vagyis az Angry Chicken megkerülhetetlen minden kártyás számára. A múlthavi teljesítményed alapján kapsz egy szorzószámot, ami a megszerzett csillagokra vonatkozik. Legfeljebb 11 csillagot kaphatsz egy-egy győzelem után. Ha eléred a ranked floorokat (minden 10. és 5. rank), akkor egy csillaggal kevesebbet kapsz a további győzelmekért. A vereségek következtében nem csökken a szorzószám, de nullázódik az egész, ha elérted az előző havi eredményed. A win streak bónuszokról sem kell lemondani, azonban ezek is a szorzószámmal együtt aktiválódnak. Eddig a sorozatban megszerzett győzelem két csillagot ért, mostantól a szorzószámod dupláját, vagyis akár 22 csillag is ütheti a markod win streak esetén. 

A szorzószámok kiszámítása nem túl bonyolult. High Legendért 11 jár, sima Legendért 10. Alacsonyabb hónap végi eredmények esetében az átlépett ranked floorokból kell kivonni egyet. Diamond 4-nél 9-es szorzó, Gold 7-nél 4-es szorzó vár téged és így tovább.

Jutalmak

  • A szezonban elért ötödik győzelem után azonnal megkapod a havi hátlapot
  • Mivel új a rendszer, ezért mindenki megkapja az első alkalmas jutalmakat, ezek az alábbiak

  • A szezonvégi jutalmak között megjelennek a packok
  • A szezonvégi jutalmak a meglépett ranked flooroktól függnek csak

Összességében több jutalommal és gyorsabb ranklépésekkel érkezett meg az új rendszer, ami sokat segíthet a kezdő és visszatérő játékosoknak, valamint a kevesebb szabadidővel rendelkezőknek egyaránt.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Régi vagy az új rendszer a jobb?

  • 38 %
  • 0 %
  • 44 %
  • 19 %