Eljött a visszavágó ideje! - Itt nézheted élőben a Salamander esti mérkőzését

A döntőbe jutásért játszik ma a Salamander.

Már a csoportkörökben is remekül teljesített a Salamander, hetekig tudták tartani veretlenségüket és most a rájátszásban is ők az egyik legerősebb csapat. Már a legjobb három között vannak és talán most jön az eddigi legnehezebb meccsük.

Pár napja sikerrel zárták a bolgár SKADE elleni meccsüket is, bejutottak a legjobb három közé, ma pedig a döntőbe jutás a cél. Ellenfelük viszont az az ALTERNATE aTTaX lesz, akikkel már találkoztak korábban és akik az első ágra küldték a magyar alakulatot.

Train és Nuke a Sala legjobb pályái, ezek közül egyet azonnal bannolnak majd a németek, a másik viszont megmarad torzsiéknak és azt könnyedén meg is nyerhetik. A gond a német csapat választásával van. Feltehetőleg Overpasst bannolja majd a Salamander és látunk majd egy Infernot vagy egy Vertigot. Előbbin legutóbb 13-16-os vereséget szenvedett a Sala, nem lehetetlen most elkapni őket a pályán, de ahhoz most sokkal jobban meg kell fognunk a német támadásokat.

A harmadik pályához pedig még el sem értünk, ott még jöhet akár egy Mirage vagy egy Dust2, amik közül előbbi nagyon jó lenne a magyaroknak, legalábbis a statisztika alapján. Nehéz meccs előtt áll a Salamander, szükségük lesz a biztatásra. Este 20:00-ra van kiírva a meccs, az eddigiek alapján várható némi csúszás, de az biztos, hogy gabesson Twitch csatornáján élőben tudjátok majd követni az összecsapást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítóhoz használt kép forrása: facebook.com/SalamanderGG/

Kövess Minket!