Új orosz csapat élén tért vissza az X GOD!

Nem, egyik sem volt áprilisi tréfa.

Ki ne emlékezne mindenki kedvenc CIS játékosára, az X GODra, vagyis Dosiara. A Gambit csapatával Majort nyert 2017-ben, aztán eltűnt a profi CS:GO mezőnyéből, egy-két hírt leszámítva nem hallottunk felőle semmit. Egészen eddig.

Dosia visszatért, új orosz csapat irányítójaként folytatja karrierjét. Még tavaly ősszel arról szólt a fáma, hogy egy kínai csapathoz igazolt, de az országban éppen akkor robbant ki a koronavírus járvány, így az  a terv dugába dőlt.

Az új orosz alakulat, a Mustang Crew egy teljesen új ötös, ám a játékosok között Dosian kívül is találunk ismerőst. Az X GOD oldalán játszik majd a Vega Squadronból ismert hutji, társaik pedig fabi, Wierd_1k és la3euka lesznek, akik CIS szinten ismertek, nemzetközi vizeken pedig most kaptak lehetőséget, hogy megmutassák magukat.

Ezzel szinte egy időben egy másik bejelentést is érkezett a CIS CS:GO felől. Teljes mértékben beszüntette tevékenységét az az AVANGAR, akik szeptemberben még Major döntőt játszottak az Astralis ellen. Azt a felállást azóta elveszítette az AVANGAR, hiszen AdreNék már a Virtus.pro színeiben játszanak, inkább kevesebb, mintsem több sikerrel.

Ugyan próbálkozott a csapat egy új kazah ötös felállításával és fejlesztésével, a munka nem úgy alakult, ahogyan tervezték és inkább a felbomlás mellett döntött a vezetőség.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!