Átverés volt a freljordi hős, "valójában" Pingu a LoL új karaktere

Mindenkit megviccelt a Riot Games, szó szerint az április bolondját járatta a világgal a LoL fejlesztője és kiadója.

Tulajdonképpen az egész világ, így az Esport1.hu is bedőlt a Riot Games tökéletes átverésének. Amikor már mindenki úgy gondolta, hogy érkezhet az új freljordi hősről az első szivárgás és pletyka, akkor érkezett a meglepetés, ugyanis Aidyn egyáltalán nem létezik és az egész mögött igazából Pingu mozgatja a szálakat.

A LoL-os csapat egyedi rajzokat készített, felvettek egy titokzatos hanganyagot és elkezdték a pletykák terjesztésért csak azért, hogy utána kacagjanak egy jót azon, hogy mindenki bedőlt nekik. A Pingu Release Partyt sikerült megalapozni, ezért azon már meg sem kell lepődni, hogy milyen őrült bemutatót kapott a freljordi öltözékbe bújtatott pingvin. Minden képességét megrajzolták és egyedi leírást is készítettek a mókamesterek Pinguhoz, tényleg rengeteg energiát fektettek az átverésbe, ezért jár nekik a virtuális taps. Ezúttal ők voltak a trükkösebbek!

Bird is the Word (passzív)

Pingu minden bekapott fizikai sebzést mágikussá, minden elszenvedett mágikus sebzést fizikaivá alakít át.

Splish-Splash (Q)

Pingu elkezd fröcskölni, ami elképesztően cuki mozdulatsort eredményez. Ennek köszönhetően minden ellenség 2 másodperces stunt kap, miközben nézi az aprócska hőst.

Icy Emprisonment (W)

Tölcsér alakban püföli az ellenséget Pingu hatalmas jéghegyekkel. Ha a jéghegyek eltalálnak legalább egy célpontot, akkor Pingu elkezd hisztérikusan nevetni a padlón. Titanic Markkal megjelölt ellenségek elsüllyednek és felcsendül a háttérben Celine Dion hangja.

Voidpoke/Titanic Mark (E)

Pingu eltűnik egy lékben, hogy 0,5 másodperc eltelte után felbukkanjon egy ellenséges hős mellett. Ha olyan hőst talál, akin még nincs Titanic Mark, akkor 10 másodperce van arra, hogy megjelölje az ellenséget. A képesség CD-je nullázódik abban az esetben, ha a Titanic Mark eltalál valakit.

Blizzard of Doom (R)

2 másodpercig koncentrál Pingu, majd az összes Titanic Markkal jelölt célpontot felfedi a Szurdokban. Ezután belassítja az időt és elkezd csapkodni a szárnyaival, ami azt eredményezi, hogy Titanic Markkal megjelölt hősök csontjai összetörnek a hatalmas viharban, miközben vér kavarog mindenfelé. Ha Pingu ace-eli az ellenség csapatát felcsap egy napszemüveget az akció végén.

A Riot terve tökéletesen működött, senki sem számított Pingu érkezésére. Az április tréfa megmutatta, hogy nem szabad minden pletykának bedőlni, de ettől függetlenül érdemes a leakekre is figyelmet fordítani. Lehet, hogy némelyik végül igaznak bizonyul.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is bedőltél a "frejlordi hős" leaknek?

  • 53 %
  • 35 %
  • 13 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.