Kispadra került a HellRaisers teljes csapata, ANGE1 és crush inkább le is léptek

Kispadra került a HellRaisers teljes csapata, ANGE1 és crush inkább le is léptek

Nem mondhatjuk, hogy meg lennénk lepődve a döntésen.

A HellRaiserst senkinek sem kell bemutatnom. Évek óta jelen vannak a profi CS:GO legjobbjai között, nekünk magyaroknak pedig különösen fontos volt a csapat, hiszen DeadFox HR színekben vált Major legendává. Azóta már egy teljesen más HR játszott, szinte eredmény nélkül, aminek most meg is lett az eredménye.

A csaknem teljes profi karrierjét HR színekben töltő ANGE1 lelépett, vele együtt crush is, a többiek pedig mind kispadra kerültek. Mindezt tegnap jelentette be a HellRaisers vezetősége, hozzátették azt is, hogy nem áll szándékukban kilépni a CS:GO-ból, az új csapatukat hamarosan leleplezik.

Őszintén szólva, várható volt a HR döntése, hosszú hónapok óta tart a csapat sikertelensége. Sehol sincs már DeadFox, ISSAA vagy woxic, helyettük egy ukrán többségű, de CIS mix csapat játszott, gyakorlatilag eredmény nélkül. Nemhogy a versenyeken, még a kvalikon is rendre csődöt mondott az ötös.

Johnta, bondik, DeadFox, woxic, ISSAA és ANGE1 a FACEIT London Majorön (forrás: hltv.org)

Kíváncsian várjuk, hogy milyen játékosokkal folytatja a HellRaisers, ahogy azt is, hogy ANGE1 hol folytatja, hiszen TwitLonger posztjában kiemelte, "kész vagyok kilépni a komfortzónámból és új löketet adni a karrieremnek".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!