Hirdetés

Fnatic vs Origen: óriási rangadóval folytatódik a LEC rájátszása

Lehetetlen megjósolni, hogy melyik csapat az esélyesebb.

Hirdetés

Hatalmas teljesítményt tett le az asztalra mindkét csapat, azonban csak az egyikük élheti túl a rájátszás első körét. A megváltozott lebonyolítási rendszer miatt a vesztesnek sem ért véget a playoff, azonban az alsó ágról óriási erőfeszítések árán lehet csak eljutni a döntőig. A kiesées szakasz második Bo5-ös szériája április 4-én, 17:00-kor rajtol el.

Fnatic vs Origen

Már az első játéknap találkozott egymással a jelentősen átalakult Origen és az egyetlen játékost cserélő Fnatic. Broxah szerepét átvette Selfmade, amíg a túloldalon Xerxe, Upset és Destiny csatlakozott Nukeduckhoz és Alpharihoz. Nem szabad messzemenő következtetéseket levonni a két gárda legelső összecsapásából, de xPeke valószínűleg boldogan gondol vissza erre a napra. Az Origen mindössze 2 gyilkosságot engedett Rekkleséknek, miközben ők 15-öt gyűjtöttek be. Bár 43 percig farmolgattak többnyire békésen a csapatok, végül megvillant Alphari és eldőlt a győzelem sorsa.

Második alkalommal sokkal agresszívebb stílust mutattak be a felek, 30 perc alatt 30 gyilkosságnak lehettek szemtanúi a nézők. Nemesis Ornn midje a támogatásokra ment rá, nem úgy Bwipo és Rekkles, akik nem kegyelmeztek ellenfelüknek. Kereken 30 percnél dőlt be az Origen Nexusa, nem volt kérdés, hogy melyik ötös az erősebb ezen a napon.

Az alapszakaszban a Fnatic zárt jobb helyen, ezért ők könnyebb ellenfelet kapnak a lebonyolítási szabályok alapján, ha esetleg elvéreznének az Origen ellen. Mindkét csapat tapasztalt veteránokból áll, akik éhesek a sikerre. Rekkles KDA-ban a bajnokság legjobbja volt, de Upsetet sem kell félteni, aki a második hellyel vigasztalódhatott. Az alsó ösvény mellett talán a jungle-re érdemes még figyelni, mivel Xerxe és Selfmade is nagyon sokszor próbálkozik gankeléssel, amik elég szép százalékkal sikeresen is végződnek.

Az élő, magyar közvetítésért kattints ide, gyűjts az E1 pontokat és látogasd meg az E1 Piacot!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted melyik csapat örülhet a végén?

  • 80 %
  • 20 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?