Mirage Okosságok - Kezdőknek

Mirage Okosságok - Kezdőknek

Hogyan szerezz információt és területet? Tippek és trükkök Mirage-ra!

Itt a hétvége és még inkább rászabadulunk a szabadidő tevékenységekre, így a hőn szeretett CS:GO-ra is, hogy nyüstöljük picit a rangunkat. Ehhez hoztunk néhány okosságot, amiknek a segítségével sikeresebbek lehettek Mirage-on!

Hallgass és figyelj

A hívások eszenciális részei a jó CS-nek és ehhez tudnod kell, hol van az ellenfeled. Ha CT oldalon közel éledsz "B" lerakóhoz, akkor fuss el moziig, majd ugorj le Alsóba. Itt elmehetsz egészen a folyosóvégi sarokig, ahol egyrészt hallod, ha "B" röviden és "B" folyosón motoszkálnak, másrészt gyors kerülésbe tudsz fogni, ha tényleg "B"-re mennek a támadók. De vigyázz, mert ezzel a szöggel igazán semmit nem nézel és ha nincsenek jó reflexeid, akkor könnyedén le tudnak lőni!

Húzd be a hasad és ijeszd meg őket

Nagyjából bejutottatok "A" lerakóra, de azért van egy kis bökkenő. Nem értetek el addig, ameddig szeretettek volna, mondjuk megrekedtetek Tetrisznél. Lépcsőn van egy mesterlövész és nektek is van egy játékosotok palotában. Az ő dolga az lesz, hogy elterelje a figyelmét a lépcsősnek, amíg ti szépen lassan fal mellett alá nem értek. Itt még nem biztonságos a dolog, ugyanis konnektorban is lehetnek.

Itt jön be gyors shoulder-peek vagy jiggle-peek, amivel csak egy pillanatra mutatjátok meg magatokat, hogy rálássatok a kívánt területre. Hacsak nincs ZyWOo és kennyS szintű reflexe az ellenfeleiteknek, akkor nem fognak eltalálni. Ha sikerült kiugrasztani az AWP-s játékost, tehát ellőtte magát, akkor van némi időtök, hogy rárontsatok, ezt kell kihasználni. Ha megölni nem is tudjátok, pozíciót tudtok szerezni és elkezdhettek gondolkodni a következő lépésen.

Nem kell folyton törni-zúzni

Konyhából a leggyorsabban úgy tudunk kifutni "B" lerakóig, ha késünkkel hadonászva leszedjük a már amúgy is megfáradt faablakot. Mostantól ne tegyétek! Az igaz, hogy sok gyakorlás kell, amíg kitapasztaljátok, hogy igazából tökéletesen elfértek mellette. Egy csomó hasznos dolgot rejt magában, ha ép marad.

Ilyen például az, hogy némi sebzést felfog, mint egyfajta fedezék, valamint nehezebben dobják be a gránátokat, ha ott marad a helyén, de ami a legfontosabb, hogy kevesebbet látnak a támadók emiatt és így szerezhettek úgynevezett vision-előnyt.

Mára ennyi segítséget adunk ahhoz, hogy több győzelmetek legyen, ám ha már ezeket ismertétek, de nektek is van pár trükk a tarsolyotokban, akkor írjátok meg nekünk az oroberto@esport1.hu e-mail címre sceenshotokkal együtt! Könnyen lehet, hogy a következő cikkben már a te trükködet fogjuk elemezni!

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ismerted ezeket a trükköket?

  • 36 %
  • 48 %
  • 16 %