Vissza a kezdetekhez - A mai LEC playoff mérkőzés magyar házigazdái Pierce és Arwyll lesznek

Vissza a kezdetekhez - A mai LEC playoff mérkőzés magyar házigazdái Pierce és Arwyll lesznek

A dinamikus duó újra összeáll, hogy igazán nosztalgikus hangulatban hozza el a Misfits és Rogue összecsapását a magyar közösségnek!

Ezen a héten a magyar LoL közösség visszakapott egy darabot a régmúltból, a LEC mérkőzések ugyanis ismét követhetőek magyar nyelven is.

Pénteken és szombaton már minden kedves érdeklődő végignézhette a G2 Esports vs. MAD Lions, valamint a Fnatic vs. Origen összecsapását magyarul. Azonban ma sem maradunk profi LoL mérkőzés nélkül ugyanis a LEC a Misfits és a Rogue találkozójával folytatódik, a mai két kommentátor pedig nem lesz más, mint PierceTheHeaven, valamint Arwyll, akik egykoron, sok-sok évvel ezelőtt útjára indították az első magyar nyelvű LCS közvetítéseket.

A show 16:45-kor kezdődik az Esport1 csatornáján!

Ne feledjétek, hogyha regisztrált felhasználóként az Esport1 oldaláról nézitek a közvetítést, akkor az adás ideje alatt minden percért 1 E1 pontot kaptok. Ezeket a pontokat aztán menő ajándékokra válthatjátok be a Piacon! Napi küldetést is találhatok a mai adáshoz, ez további 40 E1 pontot jelent, ha teljesítitek.

Jó szórakozást és jó szurkolást kívánunk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!