Csúnyán elvéreztek a francia csapatok - Rájátszáshoz ért az ESL Pro League

Csúnyán elvéreztek a francia csapatok - Rájátszáshoz ért az ESL Pro League

A héten is magyar kommentárral követhetitek a legizgalmasabb meccseket! 

Rendhagyó módon, a koronavírus okozta világméretű járvány miatt az ESL Pro League jelenlegi, 11. szezonja is online zajlik. Nem csak a csoportkörök, de a rájátszás (stage 2) és a döntő is online lesz. Születtek is meglepő eredmények, aminek a levét leginkább a francia csapatok itták meg.

EPL 11. EU - Csoportkörök

Az európai mezőny leginkább a C csoportban voltak meglepetések, az A és B továbbjutóira a legtöbben számítottak. Arra már kevésbe, hogy a harmadik hatos fogatban az OG elveri a mousesports csapatát, 2-0-t ad a G2-nak és ezzel ki is ejti őket. 

KennySék remekül játszottak az első meccseiken, nem igazán tudtak belekötni játékukba még azok sem, akik egyébként nem szívlelik a francia CS:GO-t. Az OG-tól és a mouztól viszont nagy pofont kaptak. Előbbi ellen 15, míg utóbbival szemben 20 kört tudtak csak hozni, két pálya alatt összesen.

A remek start ellenére negyedik helyen végzett a G2 a csoportjában, így sokak meglepetésére nem jutottak tovább a következő szakaszba. Pár napra rá a másik francia csapat, a Vitality vesztét is a szárnyaló OG okozta. 2-1-re tudták elverni shoxékat . Végül elérkeztünk az európai divízió második fázisához, kvázi a rájátszáshoz, ahol a legjobb hat csapat közül az első rögtön az online, Bo5-ös döntőbe jut, a második és harmadik helyezett pedig egy Bo3-as meccsen dönti majd el, hogy melyikük játszhat a végső győzelemért.

EPL 11. NA - Csoportkörök

Mivel a teljes szezon online keretek között zajlik, nem lenne tisztességes összeengedni két különböző kontinens csapatit. Az európai és az amerikai divízió egymástól teljesen külön utakon jár. Az óceán másik oldalán játszó csapatok közül a 100 Thieves és a Swole Patrol bizonyult a leggyengébbnek, míg az MiBR, a FURIA, az Evil Geniuses és a Liquid folytathatja a küzdelmet a 219 ezer dolláros összdíjazás legnagyobb szeletéért.
Ne feledjétek, hogy az ESL Pro League 11. szezonjának európai meccseit továbbra is követhetitek majd magyar kommentárral. Ma, holnap és szerdán is várunk mindenkit a Magyar Esport TV közvetítésén, 14:25-től. A következő meccsek várnak ránk a héten: 

Hétfő - Ide kattintva találjátok majd az adást

  • Astralis vs Fnatic
  • Na'Vi vs OG
  • FaZe vs mousesports

Kedd - Ide kattintva találjátok majd az adást

  • OG vs Fnatic
  • mousesports vs Na'Vi
  • FaZe vs Astralis

Szerda - Ide kattintva találjátok majd az adást

  • mousesports vs Fnatic
  • FaZe vs Na'Vi
  • Astralis vs OG

Vasárnap - Ide kattintva találjátok majd az adást

  • Bo5-ös nagydöntő

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!